پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۳۵

سند پیشگیری از اعتیاد در استان یزد تدوین شد

سند پیشگیری از اعتیاد در استان یزد تدوین شد

یزدـ رئیس کمیسیون فرهنگی پیشگیری از اعتیاد استان یزد از تدوین نهایی سند پیشگیری از اعتیاد اين استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلیل عفتی، صبح امروز در جلسه بررسی سند پیشگیری از اعتیاد استان یزد با اشاره به اینکه پیشگیری از اعتیاد از دغدغه‌های مهم در سطح کشور و استان یزد است، اظهار داشت: سند پیشگیری از اعتیاد در استان یزد نیز با هدف کاهش این دغدغه تدوین شده است.

وی بیان کرد: امیدواریم با اجرایی شدن مفاد این سند، شاهد کاهش میزان بروز اعتیاد به مواد مخدر در جامعه از طریق اجرای برنامه های پیشگیرانه باشیم.

لزوم همکاری دستگاه های مختلف و مردم برای اجرای موفق سند پیشگیری از اعتیاد در یزد

مدیرکل بهزیستی استان یزد همچنین بیان کرد: در این سند، هشت برنامه کلان استانی با توجه به نیازها و ظرفیتهای استان در کانون های هدف خانواده، محیط های آموزشی، دانشگاهی، محیط های کار، محله ها و رسانه ها به مرحله اجرا در خواهد آمد.

وی با بیان اینکه سند پیشگیری از اعتیاد در سطح ملی نیز تدوین شده است، خاطرنشان کرد: سند پیشگیری از اعتیاد استان یزد با توجه به سند بالادستی پیشگیری از اعتیاد کشور تدوین شده است.

عفتی با اشاره به اینکه متاسفانه شاهد رشد روزافزون اعتیاد به موادمخدر در استان یزد هستیم، بیان کرد: همه دستگاه‌ها و مردم باید در اجرای این سند همکاری کنند تا به نتایج مطلوب تعیین شده در این سند دست پیدا کنیم.

نظارت آنلاین بر روی کمپ های ترک اعتیاد در استان یزد

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه‌اندازی کمپ‌های ترک اعتیاد اجباری در استان یزد خاطرنشان کرد: به منظور ارتقا سطح کیفی کمپ‌ها و رعایت نکات لازم و ضروری برای ترک اعتیاد، نظارت آنلاین برای نخستین بار در کشور بر روی کمپ های ترک اعتیاد استان یزد صورت می گیرد.

مدیرکل بهزیستی استان یزد بیان کرد: در قالب این طرح، خدمات دهی مراکز ترک اعتیاد در استان یزد مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

وی همچنین تصریح کرد: با راه اندازی این سامانه، دسترسی به آمار و اطلاعات کمپ ها به صورت آنلاین امکان پذیر خواهد بود.

کد خبر 2769729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha