پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۱۶

مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان زنجان:

۳ هزار برنامه طی سال گذشته برای اوقات فراغت جوانان برگزار شد

۳ هزار برنامه طی سال گذشته برای اوقات فراغت جوانان برگزار شد

زنجان- مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان زنجان با اشاره به برنامه‌های برگزارشده در سال ۹۳ برای جوانان گفت: ۳ هزار و ۳ برنامه برای اوقات فراغت جوانان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان حسینی شامگاه یکشنبه در پانزدهمین ستاد ساماندهی امور جوان با اشاره به فعالیت هزار و  ۱۴۸ پایگاه فراغت جوانان در سال ۹۳ افزود: ۵۷ درصد از برنامه‌های برگزارشده در این پایگاه‌ها مربوط به دختران بوده است.

وی بیان کرد: بالاترین برنامه‌های فراغتی با ۹۸۴ برنامه در حوزه ورزش بوده و ۴۷۰ برنامه در حوزه فرهنگی برگزار شد و از کل برنامه‌ها دو هزار و ۵۰۳ برنامه مربوط به شهر بوده و بقیه در روستاها برگزارشده است.

حسینی با اشاره به اینکه بسیاری از جوانان مدت طولانی‌ پای کامپیوتر می‌نشینند اعلام کرد: این موضوع باعث ایجاد آسیب های فیزیکی و همچنین افسردگی در جوانان می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های هفته جوان یادآور شد: ۲۵۹ برنامه توسط دستگاه‌های عضو ستاد ساماندهی امور جوانان در ۷ تا ۱۳ خرداد برگزار شد.

مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان زنجان بیان کرد: لازم است کمیته آسیب‌های اجتماعی با محوریت نیروی انتظامی و کمیته ارتقا هویت ملی و دینی جوانان با محوریت اداره فرهنگ و ارشاد تشکیل شود.

وی یادآور شد: به مناسبت هفته جوان جشنواره  حضرت علی‌اکبر در تمامی شهرستان‌ها برگزار شد و از جوانان برتر شهرستان‌ها تجلیل شد.

حسینی تجدید میثاق جوانان با آرمان‌های انقلاب و دیدار با خانواده‌های شهدا را از دیگر برنامه‌های هفته جوان معرفی کرد.

 

کد خبر 2770242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha