پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۲۳

دبیر اجرایی سوگواره تعزیه روستای ده زیار :

تعزیه ابزاری مناسب برای ترویج سیره ائمه اطهار(ع) است

تعزیه ابزاری مناسب برای ترویج سیره ائمه اطهار(ع) است

کرمان -دبیر اجرایی سومین سوگواره استانی تعزیه روستای ده زیار هنر تعزیه را ابزاری مناسب برای ترویج سیره ائمه اطهار(ع) دانست و گفت: توجه به اهمیت نماز و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از جمله آثار تعزیه است.

به گزارش خبرنگار مهر، ثارالله انکوتی یکشنبه شب در چهارمین شب از برگزاری سومین سوگواره استانی تعزیه روستای ده زیار گفت: تعزیه تاثیر شگرفی بر کودکان دارد و افرادی که از سنین پایین وارد این عرصه شده اند هیچ گاه تعزیه را رها نکرده اند.

وی هنر تعزیه را ابزاری مناسب برای ترویج سیره ائمه اطهار(ع) دانست و افزود: توجه به اهمیت نماز، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از جمله آثار تعزیه است.

انکوتی در ادامه با اشاره به برگزاری سومین سوگواره استانی تعزیه روستای ده زیار در ایام سوگواری ارتحال امام خمینی(ره) گفت: تعزیه خوانان کشوری از جمله محمد رضایی در هیئت داوری این سوگواره حضور دارند.

دبیر اجرایی سومین سوگواره استانی تعزیه روستای ده زیار با اشاره به دو بخش رقابتی و جنبی سوگواره اظهار داشت: در بخش رقابتی سوگواره تعزیه حضرت علی اکبر(ع) اجرا می شود.

وی با اشاره به استقبال گسترده مردم از برگزاری این سوگواره، تصریح کرد: اختامییه سومین سوگواره استانی تعزیه روستای ده زیار ۲۰ خردادماه برگزار وی از برگزیدگان در بخش های اولیاء خوانی و اشقیاء خوانی تجلیل می شود.

در این آیین از ۱۴ بچه خوان شرکت کننده در سومین سوگواره استانی تعزیه روستای ده زیار تجلیل شد.

کد خبر 2770463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha