پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۱

زن امریکایی شوهرش را می فروشد!

زن امریکایی شوهرش را می فروشد!

"کتی بویا" به همراه عکسی از شوهرش و زیر عنوان شوهری برای فروش ،آگهی حراج همسرش به مبلغ بیست دلار را منتشر کرده است.

العالم نوشت: یک زن آمریکایی به اسم "کتی بویا" همسرش را در فیسبوک به مبلغ ۲۰ دلار فروخت چون این همسر روز تولدش به وی هدیه نداد و فداکاری هایش را ارج نگذاشت.

کتی در اعلامیه فروش همسرش نوشت، همسرم مردی فوق العاده و بسیار خوش تیپ است و همواره کوشیده تا در تمام امور به من کمک کند اما مرتکب اشتباه بزرگی شد و امسال یادش رفت در روز تولدم به من هدیه دهد.وی افزود، وی از فرزندانمان نخواست کارت تبریک برایم تهیه کنند که هر سال آن را دریافت می کردم بنا بر این او را به مبلغ 20 دلار می فروشم.

کتی ادامه داد، پس از 8 سال ازدواج مشخص شد که همسرم قدر فداکاری هایم را نمی داند.این زن به همراه عکسی از شوهرش و زیر عنوان شوهری برای فروش ،آگهی حراج همسرش به مبلغ بیست دلار را منتشر کرده است.

کد خبر 2770679

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha