به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده دوشنبه در مراسم افتتاحیه نخستین کارگاه آموزشی و تمرین ستادی مدیریت بحران غدیر ۲ در تبریزاظهار داشت: زلزله ارسباران نمونه ای از لزوم وجود آمادگی عمومی برای مقابله با حوادث غیرمترقبه بود چرا که بیشتر مناطق کشور همواره با خطر بروز حوادث و سوانح پیش بینی نشده قرار دارند.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم آموزش و آگاه سازی به عنوان یکی از ارکان اصلی کمک به مردم در مواقع بحرانی تصریح کرد: آمادگی کامل و آموزش از وظایف مسوولان برای حمایت و کمک به مردم در چنین مواقعی است و البته باید به این موضوع توجه کرد که مدیریت بحران محدود به دستگاه هایی چون استانداری و هلال احمرنیست و آمادگی و آگاهی عموم مردم و سازمان ها را می طلبد.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه مدیریت بحران بدون آموزش و تمرین در زمان حادثه دچار اختلال جدی می شود، گفت: برگزاری کارگاه های آموزشی و تمرین ستادی مدیریت بحران می تواند اقدام مناسبی برای کسب آمادگی های لازم جهت روزهای سخت باشد و امیدواریم با استمرار برگزاری چنین کارگاه هایی و حضور مسوولان در آن زمینه ساز دستیابی به این مهم باشد.
گفتنی است نخستین کارگاه آموزشی و تمرین ستاد مدیریت بحران غدیر ویژه شش استان شمال غرب کشور با هدف دستیابی به وحدت فرماندهی، زبان مشترک، یکپارچگی و وحدت و همدلی در مواقع بحرانی و تلفیق دانش و تجربه در حوزه مدیریت بحران تا روز ۲۱ خرداد امسال در تبریز برگزار می شود.
نظر شما