پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۳۹

مصائبی:

۵۵۰۰ موقوفه در آذربایجان غربی وجود دارد/ثبت۳۰ وقف جدید

۵۵۰۰ موقوفه در آذربایجان غربی وجود دارد/ثبت۳۰ وقف جدید

ارومیه – مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی گفت: هم اکنون در آذربایجان غربی بیش از ۵۵۰۰ موقوفه وجود دارد که چهار هزار مورد موقوفه انتفاعی و مابقی منفعتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی مصائبی ظهر سه شنبه در همایش روحانیان و هیئت امنا بقاع متبرکه خوی که در بقعه سید تاج الدین این شهرستان برگزار شد افزود: با ثبت ۳۰ وقف جدید در سالجاری تعداد موقوفات این استان اعم از منفعتی و انتفاعی به حدود شش هزار مورد می رسد.

وی حفظ و احیای مساجد را از دیگر برنامه های اولویت دار اداره کل اوقاف استان دانست و افزود: در یکسال گذشته با صرف بیش از ۱۸ میلیارد ریال اعتبار بیش از ۲۰۰ مسجد در استان مرمت و بازسازی شده است.

حجت الاسلام مصائبی بقاع متبرکه و امامزادگان را سر منشا خیر و نیکی و ارتباط انسانها با اصل دین و رهبران دینی اعلام کرد و اظهارداشت: توجه به زیرساختهای این اماکن مقدس و حفظ و احیای آنها در اولویت برنامه اوقاف و امورخیریه طی سالجاری است.

حجت‌الاسلام مصائبی ادامه داد: آذربایجان غربی امسال برای چهارمین سال پیاپی به عنوان رتبه برتر کشور از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه شناخته می شود که امیدواریم در سالجاری نیز شاهد عملکرد مطلوب و در نهایت کسب رتبه برتر کشور باشیم.

وی ثبت نشدن موارد وقفی را موجب بروز مشکل در آینده عنوان و اضافه کرد: بعد از مدتی وارثان چنین وقفیاتی به ما مراجعه می ‌کنند و می‌ گویند که چرا مورد وقفی ما تغییر کرده است در این صورت چون اوقاف هیچ اطلاعی از این وقف‌ها ندارد و نام وقف از روی این اموال برداشته شده است، پاسخگو نخواهد بود.

حجت الاسلام مصائبی از خیرین درخواست کرد تا با هماهنگی اداره کل اوقاف اموال خود را در اختیار مراکز مد نظر قرار دهند، چراکه این عمل باعث تنظیم وقف نامه شده و اداره کل اوقاف و امور خیریه را ملزم می کند به مانند مدارکی که اداره ثبت برای آنان حفظ می‌کند، از موارد وقفی آنان نگهداری کند.

امام جمعه خوی در این همایش با اشاره به اهمیت امامزادگان و بقاع متبرکه در غنی سازی فرهنگ دینی و ترویج معنویت گفت: فلسفه هجرت و وجود بارگاه برخی از نوادگان و اهل بیت و خاندان پیامبر گرامی اسلام (ص) در نقاط مختلف جهان بویژه در ایران تبلیغ دین و ارزشهای دینی و بیداری ملت های مظلوم بوده است.

حجت الاسلام سید رضی شکوری ادامه داد: امروز در جهانی که دشمنان اسلام در صدد كمرنگ کردن ارزشهای والای دینی و جایگاه والای پیامبر گرامی اسلام هستند روحانیان بعنوان پیشتازان عرصه تبلیغ و فرهنگ دینی نقش بسیار تاثیر گذار و سازنده ای دارند.

حجت الاسلام میرشفیع موسوی رئیس هئیت امنای بقعه سیدتاج الدین نیز در این همایش خواستار ساماندهی و آسفالت جاده این بقعه و تکمیل زیرساختهای آن شد.

کد خبر 2771870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha