پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۲۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۰۴

کلاس ارتقای داوری ملی فوتبال کشور در کرج برگزار می شود

کلاس ارتقای داوری ملی فوتبال کشور در کرج برگزار می شود

کرج – نایب هیئت فوتبال استان البرز گفت:شهرستان کرج از صبح فردا میزبان داوران سراسر کشور برای حضور در کلاس ارتقای داوری درجه یک به ملی خواهد بود.

بهروز یمینی در گفتگو با مهر اظهار کرد: این کلاس به مدت دوروز به میزبانی ورزشگاه های شریعتی و انقلاب اسلامی کرج برگزار می شود و ۲۲ داور با درجه یک از البرز و استان های فارس، تهران، همدان، اصفهان و البرز در آن حضور خواهند داشت.

وی افزود: تدریس این کلاس دو روزه بر عهده اسماعیل صفیری خواهد بود ضمن آنکه از این جمع ۴ سهمیه به داوران البرزی اختصاص داده شده است.

یمینی تعداد داوران ملی البرز را در حال حاضر۳۲ نفر اعلام کرد و گفت: این میزان داور ملی برای یک استان بسیار مطلوب است و البرز را در جمع استان های اول کشور قرار داده است.

وی با بیان اینکه تلاش داریم تعداد داوران البرزی قضاوت کننده در لیگ های کشور را افزایش دهیم گفت: در فصل گذشته ۱۲ داور و کمک داور از این استان در لیگ برتر و دسته اول قضاوت کرده اند که آمار قابل قبولی است با این حال تلاش داریم در فصل جدید این تعداد را افزایش دهیم و برتعداد نمایندگان استان در لیگ های کشور بیفزاییم.

نایب رییس هیئت فوتبال استان البرز تصریح کرد: مدرسان زبده و خوبی در البرز به مانند مسعود مرادی و ابراهیم میرزابیگی داریم که باید از وجود آنها برای ارتقای سطح فنی ومهارتی داوران البرز بهره بگیریم و جایگاه داوری البرز در کشور را به سطح بهتری برسانیم.

کد خبر 2774393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha