به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز چهارشنبه جلسه شورای اداری استان کردستان برگزار شد و طی آن رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی این استان بعد از احیاء از سوی دولت روحانی در کشور معرفی شد.
در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات ارسلان ازهاری معاون برنامه ریزی استاندار کردستان، بهرام نصراللهی زاده به عنوان رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان معرفی شد.
بهرام نصراللهی زاده رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان که دارای مدرک دکتری علوم سیاسی است و پیش از این به عنوان مدیر کل ستادی در حوزه سیاسی استانداری کردستان فعالیت کرده است.
نصراللهی زاده از فعالان سیاسی اصلاح طلب استان کردستان است و سابقه تدریس در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی این استان را در سابقه دارد.
ارسلان ازهاری معاون سابق برنامه ریزی استاندار کردستان، از زمان تبدیل سازمان مدیریت به عنوان معاون استاندار کردستان در حوزه برنامه ریزی در زمان فعالیت اسماعیل نجار، علیرضا شهبازی و حدود یک و نیم سال استانداری زاهدی عهده دار این مسئولیت بود.
همچنین ارسلان ازهاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی قبل از روی کار آمدن دولت احمدی نژاد در زمان استاندار اسدالله رازانی در استان کردستان بود.
نظر شما