به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله رضایی، رئیس شبکه بهداشت شهرستان خمین، ظهر چهارشنبه در این مراسم گفت: اهمیت و نقش تاثیر گذار اورژانس جاده ای برکسی پوشیده نیست و افتتاح این پایگاه موجب به موقع رساندن مصدومان و حادثه دیدگان به مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین کاهش چشمگیر آمار مرگ و میر می شود.
وی با اشاره به اینکه ساخت پایگاه های اورژانس بین جاده ای با هدف خدمات رسانی مطلوب و توزیع عادلانه خدمات سلامت به افراد، صورت می گیرد، اظهار داشت: واگذاری و کلنگ زنی این ساختمان از سال ۹۰ انجام شده و احداث آن ۹۲ میلیون تومان هزینه داشته و ۱۰ میلیون تومان دیگر نیز برای تجهیزات این پایگاه هزینه شده است.
رضایی افزود: یک اورژانس بین جاده ای نیز در دربند خمین، در حال انجام است که تاکنون ۸۰ درصد آن به اتمام رسیده و ۸۶ میلیون تومان هزینه شده و برای اتمام آن ۳۰ میلیون تومان هزینه دیگر لازم است که امیدواریم تا آخر سال جاری از پایگاه دربند نیز بهره برداری شود.
وی گفت: در این پایگاه پنج نفر پرسنل در سه شیفت، مشغول فعالیت هستند که مهمترین فعالیت آنها انجام کمک های اولیه برای بیماران و مصدومینی که در سوانح دچار مشکل شده اند، ایجاد اطمینان خاطر برای بیماران و رگ گیری بیماران بوده که از مهمترین روش ها برای احیای افراد مصدوم و بیمار است.
سید مهدی ساداتی، فرماندار خمین نیز در آیین افتتاح پایگاه اورژانس بین جاده ای شهابیه خمین اظهار داشت: یکی از عمومی ترین دلایل مرگ قربانیان تصادفات جاده ای، عدم استفاده به موقع از اقدامات اولیه برای بازگشت و احیای مجروحان است.
وی افزود: بعد از یک تصادف، یک زمان طلایی برای مجروحان حادثه وجود دارد که باید امکانات فورا فراهم شود و مراقبت های پزشکی بعدی هم به کمک بیاید تا مصدوم شانس بیشتری برای زندگی داشته باشد.
فرماندار خمین گفت: فعالیت های اورژانس ۱۱۵ و کمک های اولیه می تواند به افزایش مسئولیت اجتماعی و ارتقای ارزش های انسانی در جامعه کمک می کند.
وی افزود: پرسنلی که در این پایگاه ها فعال هستند می دانند که باید در صحنه تصادف، ایمن و حمایتگر عمل کرد و ابتدا باید وضعیت جسمانی و حیاتی مجروحان و سپس نیازهای روانی آنها را باید به خوبی تشخیص داده و از ادامه صدمات جلوگیری نمایند.
نظر شما