پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۱۳

حجت الاسلم فتاحی:

سازمان تبلیغات عمق بخشیدن به فعالیت های فرهنگی را بر عهده دارد

سازمان تبلیغات عمق بخشیدن به فعالیت های فرهنگی را بر عهده دارد

ایلام-مدیر کل تبلیغات استان ایلام گفت: سازمان تبلیغات وظیفه خطیر عمق بخشیدن به فعالیت های فرهنگی را بر عهده دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل روابط عمومی سازمان تبلیغات ایلام، حجت‌الاسلام محمد فتاحی در دیدار با استاندار ایلام ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت های اداره کل تبلیغات اسلامی استان ایلام گفت: فعالیت وخدمات سازمان تبلیغات اسلامی از ابتدای انقلاب اسلامی، خدماتی شایان توجه وارزنده بوده است و فعالین وکارکنان این سازمان با نوآوری ها و توزیع مناسب فرهنگ دینی افتتاح مراکز مختلف فرهنگی دینی، واگذاری بسیاری از کارها به مردم و به خصوص به هیئت مذهبی وتشکل های قرآنی نقش مناسب خود را در خصوص فرهنگ دینی ایفاء می‌کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام از کمبود اعتبار حوزه فرهنگ و هنر استان گلایه کرد و گفت: این اداره کل برای اجرای برنامه های دینی و تبلیغاتی به شدت با محدودیت های مالی مواجه است.

حجت‌الاسلام محمد فتاحی یادآور شد: با وجود اینکه تعداد زیادی از روستاهای استان فاقد روحانی هستند ولی به علت کمبود اعتبار امکان استقرار و حضور مبلغان دینی در این مناطق وجود ندارد.

وی خواستار مشارکت فرمانداران برای تجهیز خانه های عالم از محل اعتبارهای تملک دارایی ها شد و کمبود نیروی انسانی، استقرار دفاتر تبلیغات در شهرستان های استان و احداث نمایندگی های این اداره کل در بخش های پرجمعیت استان را از عمده نیازهای این اداره کل اعلام کرد.

حجت‌الاسلام فتاحی با اشاره به فعالیت ۹۰۰ هیات مذهبی و وجود ۷۰ خانه عالم در استان ایلام گفت: ۴۰ روحانی در قالب طرح هجرت و ۲۶ مبلغ دیگر در قالب روحانی مستقر در این خانه ها سکونت دارند.

کد خبر 2774856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha