پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۰۰

حضرتی:

مردم تبریز فرهنگ ساز هستند

مردم تبریز فرهنگ ساز هستند

تبریز - عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز گفت: مردم تبریز فرهنگ ساز هستند و این فرهنگ باید به درستی تبیین و معرفی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، اکرم حضرتی شامگاه چهارشنبه در آیین افتتاحیه روزهای فرهنگی ترابزون در تبریز، با اشاره به سابقه تاریخی و فرهنگی هفت هزار ساله  و مدنیّت چهار هزار ساله تبریز اظهار داشت: همین ویژگی هاست که موجب شده تا از این شهر به عنوان شهر علامه ها، سردارها  و زینب پاشاها یاد کنند.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی دیگر از ویژگی های تاریخی و جایگاه این شهر افزود: در وجب به وجب خاک تبریز بزرگ مردان و شیرزنان بنامی به سربرده اند و این شهر، شهر اولین ها و شهر غیرت است و بنا به فرمایش مقام معظم رهبری، تبریز قلب آذربایجان و آذربایجان سرِ ایران و این عنوان نشان از هوشمندی مردمان این خطّه است.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز در پایان گفت: مردم این شهر خود فرهنگ ساز هستند و امید است با این حرکات فرهنگی و هنری؛ مختصات فرهنگی خود را دقیق تر ترسیم نماییم و با خواهرخواندگی دو شهر تبریز و ترابزون، دستاوردهای مطلوبی را برای یکدیگر به ارمغان بیاوریم و با این تبادلات و تعاملات بین فرهنگی و بسط و توسعه این ارتباطات، آداب و رسوم و سنت های خود را احیا و معرفی کنیم.

کد خبر 2776211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha