پیام‌نما

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ * * * خدا کسانی را دوست دارد که صف زده در راه او جهاد می‌کنند [و از ثابت قدمی] گویی بنایی پولادین و استوارند. * * * دوست دارد خدا كسانى را / كه بجنگند در طريق خدا

۲۳ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۰۶

عباسی :

خانه مسافرها و تابلو به دستان در گیلان ساماندهی می شوند

خانه مسافرها و تابلو به دستان در گیلان ساماندهی می شوند

انزلی- مدیرعامل جامعه هتلداران گیلان با اشاره به آغاز فصل تابستان و ورود گردشگر به استان اعلام کرد: خانه مسافرهای غیر مجاز و افراد تابلو به دست در حاشیه جاده ها و خیابانها ساماندهی می شوند.

جواد عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مطابق توافقات صورت گرفته با میراث فرهنگی، درخصوص ساماندهی مراکز اقامتی درقالب طرح خانه مسافرها، مقررشده تا سیاست گذاری های  کلان در اختیار سازمان میراث فرهنگی بوده و سیاست های اجرایی و نیاز سنجی ها دراختیار جامعه هتل داران قرار گیرد.

وی با اشاره به اجرایی شدن برخورد قاطع با افراد تابلو به دست و خانه مسافرهای غیر مجاز گفت: مطابق شیوه نامه های موجود، درطرح جامعه هتل داران، ساماندهی و توسعه این خانه ها فقط در مراکز توریستی و درمناطقی که فاقد هتل و اقامتگاه های رسمی هستند صورت می گیرد.

عباسی با تاکید بر ضرورت نظارت بر نحوه عملکرد خانه مسافرها ادامه داد: خانه مسافرهایی که پیرامون هتل ها قرار گرفته اند از طریق مدیریت همان هتل نظارت می شوند و درغیر اینصورت، دفتر مدیریت محلی ایجاد شده و هر ۲۰ ویلا تحت نظارت یک مدیر اجرایی فعالیت خواهد کرد.

وی با اعلام اینکه برای هر شهر دو مرکز اطلاع رسانی گردشگری در مبادی ورودی و خروجی، پیش بینی شده است افزود: براین اساس، افراد تابلو به دست فعال در سطح شهر، پس از طی مراحل آموزشی و بصورت قانونی و ضابطه مند، بعنوان راهنما در این مراکزفعالیت کرده و تحت پوشش بیمه نیز قرار خواهند گرفت.

کد خبر 2777125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha