پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۴۵

محمدی:

فقدان خدمات و امكانات در روستا منجر به توقف تولید و مهاجرت می شود

فقدان خدمات و امكانات در روستا منجر به توقف تولید و مهاجرت می شود

تبریز – مدیر كل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی گفت: اگر خدمات و امكانات زیربنایی در روستاها ارائه و ایجاد نشوند شاهد کاهش و توقف تولید و مهاجرت روستائیان به شهرها خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، قربان محمدی شنبه در بازدید از طرح های عمرانی روستاهای استان با تاكید بر اجتناب مسئولان ازبی توجهی روستاهای استان اظهار داشت: فقدان خدمات زیربنایی و نبود امكانات در روستاها، منجر به توقف تولید ومهاجرت روستائیان به شهرها خواهد شد كه به طوریقین آسیب های اجتماعی و اقتصادی فراوانی برای جامعه به دنبال دارد.

وی خدمت به روستائیان را تكلیفی ضروری وملی توصیف و تصریح کرد: روستا ها مراكز تولید هستند و كشوری كه روستاهای آن آباد و پررونق باشد، كشوری توسعه یافته به حساب می آید و این امر سبب افزایش تولید ملی و و در نتیجه پیشرفت و توسعه آن كشور خواهد شد.

مدیركل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی افزود: بر همین اساس رفع موانع و مشكلات برخی از روستاهای عقب مانده استان که با فقر و فقدان زیربنا ها مواجه هستند، ضروری است و این كمبودها و نارسایی ها به همت مسئولان دستگاه های اجرایی استان واهالی روستاها برطرف می شود.

وی با اشاره به طرح های عمرانی بنیاد مسکن استان درروستاها اظهار داشت:تاكنون طرح هادی ۶۶۰ روستای آذربایجان شرقی اجرا شده و در بجث صدور استاد مالکیت نیز اقدامات مناسبی صورت گرفته و امروز با نگاه ویژه دولت به روستا ها و رونق فعالیت های روستایی و كشاورزی دراین بخش بسیاری از مشكلات روستاها با این نگاه برطرف شده است.

کد خبر 2777280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha