به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی قبل از ظهر شنبه در دیدار سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی کشور اظهار داشت: نیروی انتظامی امنیت فیزیکی و اخلاقی جامعه را بر عهده دارد و به طور کلی هر دستگاهی به جز وظیفه خود، مسائل اخلاقی را نیز بر عهده دارد.
وی با اشاره به برخورد مأموران نیروی انتظامی با مردم بیان داشت: برخورد مودبانه و ادیبانه مأموران نیروی انتظامی با مردم بسیار موثر است، مأموران نیروی انتظامی با قاطعیت کار میکنند اما این کار را میتوان با ادبیات خوب نیز انجام داد.
استاد برجسته حوزه ادامه داد: برخی تصور میکنند قاطعیت به معنای تندی است اما باید گفت قاطعیت میتواند در نهایت ادب صورت گیرد.
وی اضافه کرد: مأموران نیروی انتظامی میتوانند هنگام جریمه کردن فردی با او برخوردی مؤدبانه داشته باشند. با این ادبیات میتوان مردم را راضی نگه داشت.
آیت الله مکارم شیرازی تصریح کرد: رسول گرامی اسلام(ص) میفرمایند برخورد خوب در هر کاری موجب زینت بخشیدن به آن کار میشود و برخورد بد در هر کاری موجب زشتی آن کار میشود.
وی همچنین در ادامه ابراز داشت: دوره بصیرت که برای پرسنل نیروی انتظامی برگزار میشود کار بسیار خوبی است و لازم است تشریفاتی نباشد و آموزشهای لازم جدی صورت گیرد.
این مفسر قرآن کریم عنوان کرد: نباید دولت از تعبیراتی استفاده کند که در تضاد با وظایف مأموران نیروی انتظامی باشد.
نیروی انتظامی امنیت فیزیکی و اخلاقی جامعه را بر عهده دارد
وی ادامه داد: گاهی دیده میشود کارهایی که لازم نیست عنوان میشود. مثلا در این زمان که ما به وحدت و اتحاد نیاز داریم چه ضرورتی دارد که زنان به ورزشگاه بروند و چه مشکلی پیش میآید اگر نروند.
آیت الله مکارم شیرازی در این زمینه ادامه داد: اگر زنان به ورزشگاه بروند محدوده اختلاف آغاز میشود و بین مردم و دولت و نیروی انتظامی درگیری ایجاد میشود.
وی عنوان کرد: نیروی انتظامی امنیت فیزیکی و اخلاقی جامعه را بر عهده دارد و فقط وظیفه مراقبت از تجاوز از خطوط و سرعت غیرمجاز را ندارد.
مرجع تقلید شیعیان بیان کرد: در حال حاضر ما با مسائل هستهای و بهانههای روز افزون غربیها مواجه هستیم و در این شرایط نباید کاری کنیم که در میان خودمان اختلاف ایجاد شود.
وی افزود: در تعدادی از نامههای مردمی به ما رسیده است که مردم از رفتن زنان به ورزشگاه انتقاد کردهاند و عنوان کردهاند که چرا ما سکوت کردهایم.
آیت الله مکارم شیرازی اظهار داشت: در قرآن کریم ذکر شده حضرت ابراهیم(ع) هنگام دعا از خداوند ابتدا امنیت خواستار شدند و پس از آن معیشت و امثال آن را از پروردگار طلب کردند.
نظر شما