پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۴۸

برجی:

حل شدن نواقص موجود در کارخانه کمپوست رودسر ضروری است

حل شدن نواقص موجود در کارخانه کمپوست رودسر ضروری است

رودسر- مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان با تاکیدبر رعایت استاندارد زیست محیطی در کارخانه کمپوست رودسر گفت: با توجه به عدم جلوگیری از فعالیت این کارخانه، حل شدن نواقص در کارخانه کمپوست رودسر الزامی است.

محمدرضا برجی در حاشیه بازدید از کارخانه کمپوست رودسر با اشاره به عملکرد این کارخانه و نواقص موجود در آن به خبرنگار مهر گفت: هرچند کارخانه کمپوست رودسر نواقصی در زمینه فنی و فاضلاب و دفع شیرابه دارد اما با توجه به اینکه این کارخانه پس از ۱۰ سال فعالیت خود را شروع کرده، سعی می شود تا همزمان با تداوم فعالیت، نواقص موجود در این کارخانه نیز رفع شود.

وی خواستار اجرای کامل طرح تفکیک زباله از مبداء توسط شهروندان رودسر شد و افزود: با فعالیت کارخانه کمپوست شهرستان رودسر از همه شهرداران، بخشداران و دهیاران شهرستان انتظار می رود که زباله های پراکنده در سطح شهر و معابر روستاها را پس از تفکیک از مبدا به کارخانه انتقال داده تا این زباله ها به کود آلی تبدیل شوند.

برجی در ادامه به کنترل فاضلاب کارخانه کمپوست اشاره کرد و گفت: نمونه گیری از فاضلاب کارخانه کمپوست انجام شده تا میزان آلودگی آن از طریق آنالیز مشخص شود.

مدیرکل محیط زیست گیلان تاکید کرد: سیستم فاضلاب کارخانه کمپوست نیازمند اصلاح و بهینه سازی است تا استاندارد زیست محیطی در کارخانه به طور کامل رعایت شود.

ساخت کارخانه کمپوست رودسر در سال ۸۴ و با اعتباری بیش از سه میلیارد تومان آغاز شده بود که در فروردین ماه امسال به بهره برداری رسید.

کد خبر 2777679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha