پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۴۰

ریاحی خبر داد:

مرکز سوختگی ۵ آذر گرگان ۲۰ مرداد ماه امسال تکمیل می شود

مرکز سوختگی ۵ آذر گرگان ۲۰ مرداد ماه امسال تکمیل می شود

گرگان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از تکمیل و تجهیز مرکز سوختگی ۲۰ تختخوابی ۵ آذر گرگان در ۲۰ مرداد امسال خبر داد.

​به گزارش خبرنگار مهر، تقی ریاحی بعدازظهر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی گلستان اظهار کرد: این مرکز سوختگی با زیربنای ۵۰۵۰ متر مربع و پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد تابستان امسال به بهره برداری می رسد.

وی ادامه داد: تکمیل و بهره برداری از مرکز بهداشتی و درمانی شماره ۱شهری و مرکز بهداشتی درمانی در علی آباد کتول در تابستان امسال و شروع و تکمیل عملیات ساختمانی ۳ مرکز بهداشت درمانی تیپ ۴۷۷متری طرح بنیاد برکت شهرستان های آق قلا، مراوه تپه و گنبدکاووس در ۳۰ آذر امسال از دیگر پروژه های امسال در این حوزه است.

ریاحی از تجهیز و بهره برداری از بیمارستان ۹۶ تختخوابی شهرستان بندرگز با برآورد حدود ۱۵۰ هزار میلیون ریال در پاییز امسال، تکمیل فاز دوم بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) شهرستان کلاله به همت خیرین سلامت و دانشگاه در ۳۰ آبان ماه امسال، تکمیل بیمارستان ۹۶ تختخوابی مینودشت با زیربنای ۱۱هزار متر مربع  با پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد در ۳۰ دی ماه امسال و تکمیل مرکز تحقیقات سرطان گوارش و کبد گرگان با زیربنای ۲۵۵۰ متر مربع با پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصد در ۳۰ آبان امسال به عنوان دیگر پروژه های در حال ساخت نام برد.

وی ادامه داد: راه اندازی و تجهیز واحد توسعه تحقیقات بالینی مرکز آموزشی درمانی شهید صیاد شیرازی و تجهیز واحد توسعه تحقیقات بالینی مرکز آموزشی درمانی ۵ آذر از دیگر برنامه های دانشگاه علوم پزشکی گلستان است.

ریاحی راه اندازی بایوبانک سرطان دانشگاه در محل مرکزآموزشی درمانی صیاد شیرازی، راه اندازی بایوبانک ناهنجاری های مادرزادی در مرکز تحقیقات ناهنجاری های مادرزادی، راه اندازی و تجهیزواحد توسعه تحقیقات بالینی مرکز آموزش صیاد شیرازی و تجهیز واحد توسعه تحقیقات بالینی مرکز آموزشی درمانی ۵ آذر را پروژه های حوزه مدیریت تحقیقات و فن آوری عنوان کرد.

در حال حاضر ۱۸۳۰ تخت در گلستان داریم

وی افزود: تعداد تخت های فعال ما در بخش دولتی در سال ۱۳۹۲ حدود  ۱۶۴۰ تخت بود که این مقدار در پایان امسال باید به ۲۱۲۲ تخت برسد.

ریاحی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۸۳۰ تخت در گلستان داریم، اظهار کرد: در پایان سال ۱۳۹۴ نسبت به برنامه توسعه پنجم ۱۷۰۰ تخت کمتر خواهیم داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: ارتقای هتلینگ در بیمارستان‎ های استان با بیش از ۸۳ میلیارد تومان اعتبار در سال ۱۳۹۳ انجام شده است.

وی در خصوص انتظارات خود گفت: کمک فرمانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت در شهرستان ها به اجرای طرح تحول و تحقق شناسنامه و نقشه راه سلامت شهرستان به ما کمک می کند.

ریاحی با بیان کمک فرمانداران در کاهش آسیب های سلامت گلستان افزود: کمک دستگاه های مرتبط با سلامت و امنیت غذایی، کمک و اهتمام شهرداری ها به توسعه فضاهای درمانی شهرستان، کمک شهرستان ها به امکان ماندگاری پایدار پزشکان و کارکنان و جلب ظرفیت بخش خصوصی می تواند در افزایش سلامت اجتماعی در گلستان دارای اهمیت باشد.

وی تصریح کرد: استمرار حمایت استاندار گلستان و معاونین در امکان استفاده حداکثر از ظرفیت های استانی در تحقق تامین زمین و ساخت بیمارستان های کلان استان بر پایه اعتبار غیر دولتی و در دوره زمانی کوتاه از انتظارات ما در این حوزه است.

کد خبر 2777850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha