پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۲۰

مساجد شهرستان آستارا غبار روبی شد

 مساجد شهرستان آستارا غبار روبی شد

آستارا- به مناسبت دهه نکوداشت مساجد و فرارسیدن ماه مبارک رمضان، مساجد شهرستان مرزی آستارا غبار روبی و زیباسازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره تبلیغات اسلامی آستارا  ظهر یکشنبه در جریان بازدید و غبارروبی از مساجد آستارا اظهار کرد: با توجه به اینکه در ایام ماه مبارک رمضان مساجد از ازدحام جمعیت روزه‌ دار برخوردار بوده و دهه آخر ماه شعبان نیز به نام دهه نکوداشت مساجد نامگذاری شده است، هیئت امنای مساجد با همکاری اداره تبلیغات اسلامی، روحانیان مساجد و مردم، نسبت به غبارروبی، نظافت و عطر افشانی مساجد اقدام کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم حاتمی با بیان اینکه بخش عمده کار غبارروبی مساجد در شهرستان آستارا با همکاری نوجوانان، جوانان و معتمدان محلی انجام شده است گفت: مردم  آستارا با غبارروبی مساجد و زدودن غبار از دل و جان به استقبال ماه میهمانی خدا می روند.

وی به فعالیت کلیه مساجد شهرستان آستارا در ایام ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: در شهرستان آستارا ۸۷ مسجد مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۱۵ مسجد در شهر آستارا، ۷ مسجد در شهر لوندویل و ۶۵ مسجد در روستاهای شهرستان مرزی بندر آستارا فعالیت دارند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آستارا با اشاره به اعزام روحانیون و مبلغان به روستاهای پرجمعیت شهرستان در ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: این روحانیون در قالب طرح هجرت کوتاه‌مدت به روستاها عزیمت می کنند.

وی از آماده بودن خانه عالم در روستای ویرمونی و در حال ساخت بودن خانه عالم در روستای کانرود شهرستان آستارا خبر داد و گفت: به زودی و با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و مشارکت مسئولان ارشد آستارا و تخصیص اعتبارات لازم و کافی، یک باب خانه عالم در روستای مرزی باغچه‌سرا نیز ساخته خواهد شد.

کد خبر 2778645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha