پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۲۳

رییس جهاد دانشگاهی:

باید نهضت تولید فیلم خوب در کشور راه بیافتد

باید نهضت تولید فیلم خوب در کشور راه بیافتد

رییس جهاد دانشگاهی بیان کرد باید در زمینه خودباوری، معرفی پیشرفت‌های کشور و استفاده از محصولات ایرانی، نهضت تولید فیلم خوب راه بیافتد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رییس جهاد دانشگاهی در دیدار با مدیران جشنواره فیلم های فناوری و صنعتی گفت: کشور به توانایی‌های زیادی در حوزه‌های صنعتی و فناوری دست یافته و لازم است هنر فیلم و سینما در جهت نمایش این توانایی‌ها و معرفی آن به مردم و همچنین ایجاد خودباوری در جامعه مورد استفاده قرار گیرد.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نقش هنر به ویژه فیلم و سینما در فرهنگ‌سازی، تصریح کرد: وقتی محصولی ملی ساخته می‌شود، برای استفاده از آن باید فرهنگسازی کرد و فیلم و مستند بهترین گزینه است.

وی با اشاره به اهمیت و نقش جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی در این مسیر، توضیح داد: باید مشکلات را شناسایی کرد، باید هنرمندان و صاحبان صنایع و مراکز علمی و فناوری را به هم نزدیک کنیم چرا که هیچ یک از این ها بدون کمک هم نمی‌توانند موفق باشند.

طیبی با اشاره به اینکه در کشورهای پیشرفته دنیا انواع مستندهای علمی، صنعتی و آموزشی با اهداف مشخص و از پیش تعیین شده برای گروه های مختلف مخاطبان تهیه می‌‌شود، گفت: ما در ایران در این زمینه نیز مشکل داریم و تولیدات هنری ما از سطح کیفی مطلوبی برخوردار نیست.

رییس جهاد دانشگاهی بیان کرد: یکی از مشکلات حال حاضر صنعت و فناوری این است که برای مثال کاری در کشور انجام شده و به نتیجه هم رسیده است، اما برخی از مسئولان باور نمی‌کنند و به دلایل مختلف سراغ محصولات خارجی می‌روند. اینجا فیلم فناوری و صنعتی که بیانگر حرف و توان صنعتگر و معرف فناوری‌های بومی است، در قالب تصویر می‌تواند تاثیرگذار باشد.

طیبی با تاکید به اینکه باید به مستندهای صنعتی به بیان واقعی توانمندی‌ها به مردم و مسئولان پرداخته شود، ادامه داد: مشکل ما صرفا در ساخت فیلم نیست. فیلم‌هایی که می‌سازیم کارآرایی لازم را ندارند، چون فیلمساز صرفا بر اساس دیدگاه و دغدغه‌ها و فهم خودش آن را ساخته است. نویسنده و محقق کار هم همین‌طور، آن‌ها هم خیلی مقصر نیستند. باید در تولید فیلم‌ها حتما گروه هنری و گروه فنی و کارشناسی در کنار هم و به صورت هماهنگ عمل کنند، تا محصول کار این دو گروه جذاب، با محتوا، هدفمند و اثرگذار باشد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه اقتصاد دانش‌ بنیان متکی بر تولید ملی است، یادآور شد: مشکلات زیادی داریم و اگر هنر فیلم در خدمت حل این مشکلات باشد و سرمایه‌گذاری‌های لازم از سمت وزارت ارشاد، وزارت صنعت و سایر دستگاه‌های متولی صورت بگیرد، می‌توان امیدوار بود.

طیبی در پایان گفت: معمولا هنرمندان کمال‌گرا و بعضا ایده‌الیست هستند و دنبال مشکلات مختلف برای نشان دادن آن‌ها و معرفی کردنشان می‌گردند اما نباید انتظار داشت که ایشان با هزینه خودش به نشان دادن مشکلات دیگر بخش‌ها بپردازد. سازمان‌های حکومتی باید حامی این برنامه‌ها باشند و بودجه و سرمایه بگذارند تا هم هنرمندان به تولید محصولات خوب بپردازند و هم مسایل موجود به خوبی نمایش داده شود.

کد خبر 2778681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha