پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۵۴

ترویج مشاغل کوچک دوباره کلید خورد/ تعاونی‌ها ۵۰۰ میلیارد می‌گیرند

ترویج مشاغل کوچک دوباره کلید خورد/ تعاونی‌ها ۵۰۰ میلیارد می‌گیرند

یک مقام مسئول در وزارت کار با تاکید بر ترویج مشاغل خُرد و کوچک از طریق تعاونی‌ها گفت: مقدمات تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان منابع به بخش تعاون فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، البرز محمدی گفت: توسعه تعاونی های تولید در مناطق روستایی جزو اولویت های مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال جاری است. مدیرکل تعاونی های تولیدی وزارت تعاون، کار و رفاه اظهارداشت: اتکای تعاونی های تولیدی کشور به کمک ها و اعتبارات محدود دولتی باید کاهش یابد و بیش از پیش به دنبال استقلال مالی باشند.

این مقام مسئول در وزارت کار بیان داشت: مشاغل خُرد و کوچک حوزه تعاون با برپایی نمایشگاه و اطلاع رسانی گسترده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه در حال ترویج در نقاط مختلف کشور است. محمدی با اشاره به اینکه تعاونی های تولیدی موفق و برتر کشور شناسایی و معرفی خواهند شد افزود: مقدمات لازم برای تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به بخش تعاون کشور از سوی دولت انجام شده و قرار است این امر مهم بزودی تحقق یابد.

وی عنوان کرد: هم اکنون ۱۰۲ هزار شرکت تعاونی فعال با حدود ۱۰ میلیون عضو در کشور وجود دارد که در زمینه های تولیدی، خدماتی و توزیعی فعالیت می کنند. محمدی افزود: مشکلات تعاونی های تولیدی کهگیلویه و بویراحمد و دغدغه های تعاونگران این استان با جدیت در وزارت تعاون، کار و رفاه پیگیری و راهکارهای لازم برای رفع آنها ارائه می شود.

کد خبر 2778930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha