پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۵۸

سردار کارگر:

نیروی انتظامی نیرویی پیشتاز است

نیروی انتظامی نیرویی پیشتاز است

رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس گفت: نیروی انتظامی در برخورد با بدی‌های جامعه، نیروی پیشتاز و مقدم است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار بهمن کارگر در دومین گردهمایی مدیران امور ایثارگران نیروی انتظامی، افزود: نیروی انتظامی سالانه حدود ۸۰ نفر شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی می‌کند که این رقم در برخی از سال‌ها به ۱۱۰ نفر نیز افزایش پیدا می‌کند. طبق آخرین آمار در سال ۹۳، ۸۷ نفر شهید نیروی انتظامی در انجام ماموریت‌های محوله به درجه رفیع شهادت نایل آمده‌اند.

وی گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند «نیروی انتظامی، نیروی استثنایی در بین نیروهای مسلح است»، چرا که ماموریت‌های نیروی انتظامی از تولد تا مرگ همراه با انسان است و در حقیقت نیروی انتظامی، نیروی اجتماعی است که به دنبال پیش‌بینی و پیشگیری گام برمی‌دارد.

رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس ادامه داد: نیروی انتظامی در برخورد با بدی‌های جامعه، نیروی پیشتاز و مقدم است. بنابراین باید نیرویی پاک و طاهر باشد و افراد و کارکنان نیروی انتظامی عامل و عمل‌کننده باشند، چرا که وظیفه سنگینی در نیروی انتظامی بر عهده آنها گذاشته شده است.

کارگر تصریح کرد: افرادی که در حوزه ایثارگران ناجا مشغول به خدمت هستند، نمی‌توانند درست خدمت کنند؛ مگر آنکه خودشان ایثارگر باشند یا بدانند که بخش ایثارگری در نیروی انتظامی با سایر بخش‌ها تفاوت دارد.

وی افزود: یکی از مشکلات حوزه ایثارگری و شهادت، ناشناخته بودن آن در جامعه است، از این رو برای واکاوی علت این موضوع باید تبلیغ درست را بلد باشیم. اکنون ظهور و بروز ایثارگری و شهادت کارکنان ناجا در بین مردم ضعیف است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به اینکه اکنون نیروی انتظامی در بعد رسانه پیشرفت داشته و باید در حوزه ایثارگری و شهادت نیز به همین سمت برود، گفت: از انتقادات وارد بر خانواده ایثارگران نیروی انتظامی، معرفی نشدن آنها در جامعه است. خانواده شهدا و ایثارگران باید آیینه شاغلین نیروی انتظامی باشند و افراد با نگاه به آنان خدمت کنند.

کارگر پیشنهاد داد: از خانواده‌های ایثارگران و شهدای نیروی انتظامی در ناجا، نیرو جذب شود چرا که هیچ کس بیش از شهدا و جانبازان برای خدمت انگیزه ندارد.

وی در ادامه با اشاره به بیانات رهبری که تاکید کردند  خاطرات دفاع مقدس را برای نظامیان بازگو کنید، افزود: خاطره‌گویی بسیار مهم و تاثیرگذار است. باید در نیروی انتظامی تلاش کنیم نهضت خاطره‌گویی را زنده نگه داریم.

رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس از جمله دیگر کارهای ارزشمند در حوزه جهاد و شهادت، چاپ و انتشار وصیتنامه شهدا را اعلام کرد و افزود: پیشنهاد می‌دهم از خانواده شهدا و ایثارگران دعوت کنید تا در مجموعه‌های نیروی انتظامی بخصوص پادگان‌ها صحبت کنند.

کارگر در ادامه با اعلام اینکه تنها مجموعه ستاد کل نیروهای مسلح که در همه استان‌ها اداره کل دارد، بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس است، افزود: اکنون در مورد ساخت موزه دفاع مقدس قرارگاهی ایجاد شده است که استاندار، فرمانده قرارگاه و مدیرکل ما، دبیر آن است و شما باید در هر استانی جای نیروی انتظامی برای ایجاد چنین‌ موزه‌هایی تدارکات لازم را ببینید.

وی در پایان با اعلام اینکه در بنیاد حفظ آثار، هیات امنایی با حضور هفت وزیر فعالیت می‌کند، افزود: فرمانده نیروی انتظامی نیز از اعضای اصلی این هیات امناست و چنانچه در سراسر کشور مشکلی داشته باشید، ما در بنیاد می‌توانیم به راحتی به حل و از بین بردن آن مشکل رسیدگی کنیم.

کد خبر 2779711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha