پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ خرداد ۱۳۹۴، ۲۲:۴۷

رضایی بابادی:

دولت تمام تخم مرغ های خود را در سبد مذاکرات نگذاشته است

دولت تمام تخم مرغ های خود را در سبد مذاکرات نگذاشته است

کرمانشاه - استاندار کرمانشاه گفت: اینکه می گویند دولت تمام تخم مرغ های خود را در سبد مذاکرات خارجی گذاشته است را نمی دانیم بر چه اساس گفته می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم رضایی بابادی عصر امروز در همایش دومین سالگرد انتخابات خرداد ماه ۹۲ که در محل تالار انتظار برگزار شد، اظهار داشت: دولت از ابتدای فعالیت خود به دنبال تدبیر و امید بود که در سال های گذشته کمرنگ شده یا کمتر دیده می شد.

وی افزود: مردم در سال ۹۲ به رغم ناملایمات فردی را انتخاب کردند که ویژگی های مورد خواست مردم را داشت.

استاندار کرمانشاه گفت: زمانی که به استان آمدیم شرایط مناسب نبود و تلاش کردیم که شرایط به سمت بهبود برود.

رضایی بابادی تاکید کرد: امروز تمامی گرایش های سیاسی در چارچوب نظام فعالیت های خود را انجام می دهند. به عبارتی از صادق تا سعید زیباکلام در استان کرمانشاه سخنرانی می کنند.

مدیر ارشد استان کرمانشاه به انتقادات مطرح شده به دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت: اینکه می گویند دولت تمام تخم مرغ های خود را در  سبد مذاکرات خارجی گذاشته است را نمی دانیم بر چه اساس گفته می شود.

رضایی بابادی در ادامه برخیدستاوردهای دولت تدبیر و امید در استان کرمانشاه را برشمرد و گفت: اقدامات مختلفی صورت گرفته است و فعالیت هایی در حال پیگیری است.

استاندار کرمانشاه همچنین آغاز به کار مجدد سازمان مدیریت و برنامه ریزی را مثبت دانست و گفت: امیدواریم با استقرار این سازمان گام های توسعه سریع تر برداشته شود.

کد خبر 2779970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha