پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۴۹

نامه طالبان به ابوبکر البغدادی: افغانستان جای شما نیست

نامه طالبان به ابوبکر البغدادی: افغانستان جای شما نیست

طالبان افغانستان با انتشار نامه ای سرگشاده به ابوبکر البغدادی و گروه تروریستی داعش هشدار داد که دیگر در افغانستان فعالیت نکنند.

به گزارش خبرنگار مهر در کابل، طالبان افغانستان با انتشار نامه ای سرگشاده در پایگاه رسمی این گروه به ابوبکر البغدادی، سرکرده گروه تروریستی داعش هشدار داد که افغانستان جایی برای این گروه نیست.

«ملا اختر محمد منصور» سرپرست شورای رهبـری و نائب رئیس طالبان افغانستان تاکید کرد که طالبان موافق وجود جریان های موازی نیست و داعش نمی تواند در افغانستان فعالیت داشته باشد.

وی خطاب به سرکرده داعش تصریح کرد: «شما را آگاه می‌کنم که کسی تحت عنوان داعش در افغانستان فعالیتی انجام ندهد تا در این کشور به غیر از امارت اسلامی طالبان صف دیگری ایجاد نشود.»

در ماه های اخیر با گسترش فعالیت های داعش در برخی مناطق افغانستان، درگیری های شدیدی میان این دو گروه پیش آمده که تلفات زیادی از هر دو گروه گرفته است.

کد خبر 2780226

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha