به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدرضا حدادیان صبح سه شنبه در خلال بازدید از کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستانهای گرمسار و آرادان با بیان اینکه ۱۱ کتابخانه کانون مساجد در شهرستان گرمسار و چهار کتابخانه در آرادان فعالیت دارند افزود: یک هزار و ۶۷۳ نفر عضو این کتابخانه ها هستند.
وی با اشاره به اینکه پنج کتابخانه کانون مساجد شهرستان گرمسار شهری و شش کتابخانه آن روستایی است اظهار داشت: ۱۹ هزار و ۵۲۵ جلد کتاب در کتابخانه های کانون مساجد این شهرستان وجود دارد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان از فعالیت هشت کتابخانه باز نیز در این شهرستان خبرداد و افزود: از این تعداد شش کتابخانه شهری و دو کتابخانه روستایی هستند.
۴۹۵۰ جلد کتاب در مساجد شهرستان آرادان وجود دارد
حدادیان، با بیان اینکه در شهرستان گرمسار دو کتابخانه کانون مساجد دارای مجوز فعالیت هستند ادامه داد: در این شهرستان پنج نفر بعنوان کتابدار به دبیرخانه معرفی شده و در سامانه ثبت نام شده اند.
وی با اشاره به فعالیت یک کتابخانه شهری کانون مساجد در آرادان اظهار داشت: در این شهرستان سه کتابخانه مساجد روستایی نیز فعالیت دارند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان تعداد کتابهای موجود در مساجد شهرستان آرادان را چهار هزار و ۹۵۰جلد ذکر کرد و افزود: دو کتابخانه باز روستایی در این شهرستان به علاقمندان خدمات ارائه می دهند.
حدادیان، با بیان اینکه از کتابخانه های شهرستان آرادان یک کتابخانه دارای مجوز است ادامه داد: دو نفر نیز از این شهرستان بعنوان کتابدار به دبیرخانه معرفی شده ودر سامانه ثبت نام شده اند.
وی با اشاره به نهادینه سازی فرهنگ کتاب و کتابخوانی و مطالعه گفت: باید کتاب در سبد خانوار جای داده شود.
۳۰ کانون فرهنگی هنری مساجد در گرمسار و آرادان فعالیت دارند
کارشناس برنامه ریزی و توسعه دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان نیز با اشاره به فعالیت ۱۹ کانون مسجد در گرمسار و ۱۱ کانون مسجد در آرادان گفت: تعدادی از این کانون ها بطور فعال و برخی ها نیمه فعال هستند.
حامد عبدوس با تاکید بر فعالیت بیشتر کانون ها در زمینه های مختلف گفت: کانون ها می توانند در زمینه های مختلف آموزش، پژوهش، حجاب و عفاف، نماز، ولایت، قرآن، مهدویت، سلامت، کتابخانه و آی تی و ... فعالیت داشته باشند.
وی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای کلاسهای اوقات فراغت کانون های مساجد سطح استان سمنان اظهار داشت: استفاده از تجربیات و نقاط قوت طرح اوقات فراغت در سالهای گذشته مد نظر قرار گرفته شده و ارتقاء برنامه ها در دستور کار قرار دارد.
اوقات فراغت تابستان فرصتی مغتنم برای جذب کودکان و نوجوانان به مساجد
کارشناس فرهنگی و هنری دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان نیز در این بازدید، اوقات فراغت تابستان را بهترین زمان برای جذب کودکان و نوجوانان به مساجد اعلام کرد و گفت: کانون ها و خانواده ها باید همگام با هم برای پربار کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان برنامه ریزی و آنها را از جنگ نرم دشمن آگاه کنند
رحمان شاهی با تاکید بر محتوای برنامه های طرح اوقات فراغت در کانون های مساجد استان سمنان اظهار داشت: کیفیت بخشی و نوآوری باید در برنامه ها قرار گرفته شود.
وی با بیان اینکه در راستای برنامه ریزی اوقات فراغت، برنامه های آموزشی، اعتقادی، ادبی، قرآنی، فرهنگی، هنری، ورزشی و ... برای نوجوانان و جوانان و دیگر علاقهمندان تدوین شده است ادامه داد: با توجه به همزمانی ایام ماه مبارک رمضان با اجرای برنامه های طرح اوقات فراغت باید از این فرصت به بهترین شکل در ترویج سیره نبوی، آموزه های قرآن و معارف اهل بیت (ع) استفاده و اعتقادات مذهبی و باورهای دینی کودکان و نوجوانان را قوی تر کرد.
شاهی در خاتمه، اول ماه مبارک رمضان را زمان رسمی افتتاح برنامه های اوقات فراغت در کانون های مساجد استان سمنان ذکر کرد و گفت: برنامهريزي مفيد و ايجاد فرصتهاي جديد باید در برنامه های اوقات فراغت در دستور کار باشد.
نظر شما