مسعود رضاييان در گفت و گو با خبرنگار "مهر" ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: تيم فوتبال فجرسپاسي در اين چند هفته اخير بازي هاي بسيارخوبي را به نمايش گذاشته و نتايج مطلوبي هم كسب كرده است. در واقع بايد بگويم اين تيم از خوب هم خوب تر شده و ما كاملا به اين موضوع واقفيم.
مديرعامل فولاد در ادامه در خصوص كادرمربيگري تيم تصريح كرد: مساله مربي براي من كاملا حل شده است و تا پايان فصل با مربي جديدي وارد مذاكره نخواهيم شد. ضمن اينكه نيكوليچ نشان داده توانايي رهبري تيم فولاد را دارد و ما هم چنين موقعيتي را در اختيار او قرار مي دهيم.
رضاييان در پايان در ارتباط با شكايت فراچيچ از فولاد خوزستان به فيفا اظهار داشت:وكيل فرانچيچ شكايتي را طرح كرده كه يك نسخه از آن را به فدراسيون بين المللي فوتبال ارسال خواهد كرد و طبيعي است كه ما هم همين كار را انجام خواهيم داد.به هر حال ما قصد داشتيم آقاي فرانچيچ براي پشت سر گذاشتن دوره اي سخت و فشرده ، چند روزي را به استراحت بپردازد اما شرايط به گونه اي پيش رفت كه تشخيص داديم ادامه حضور ايشان در تيم فولاد به عنوان سرمربي به صلاح تيم نيست. ايشان معتقد است كه فولاد او را اخراج كرده اما ما فقط به اين مربي پيشنهاد استراحت داده بوديم.
نظر شما