به گزارش خبرنگار مهر، حسن صادقلو عصر چهارشنبه در مراسم رونمایی از لوح ثبت جهانی فرش دستبافت ترکمن اظهار کرد: وقتی بعد اقتصادی در فرش دستبافت مطرح می شود باید بافندگان به ذائقه زمان در تولید و نیاز مخاطب توجه ویژه داشته باشند.
وی با بیان این که تنوع در طراحی و نقوش فرش دستبافت ترکمن کم است، افزود: هر کس در کار خود تولید فکر نداشته باشد به جایی نمی رسد و تنوع در طراحی فرش دستبافت ما بسیار کم است و باید در این زمینه برنامه ریزی و نوآوری صورت گیرد.
استاندار بیان کرد: ثبت جهانی فرش دستبافت بسیار خوب است اما این که بتوانیم این فرش را در فضای جهانی بازاریابی و عرضه کنیم خود مساله دیگری است که نیازمند برنامه ریزی و شناخت بازار است.
فرش از مردمی ترین حرفه های جهان است
صادقلو با اشاره به اینکه فرش از مردمی ترین حرفه های جهان است، گفت: این حرفه از تاریخی ترین حرفه ها است و هویت ساز است که باید دانش آن را حفظ کنیم.
استاندار در ادامه افزود: دانش فرش از بومی ترین دانش ها است که اشتغال جانبی زیادی را برای ما به همراه دارد و باید قدر این هنر گرانسنگ را دانسته و در رونق آن تلاش کنیم.
وی اضافه کرد: بر این باوریم که باید اقداماتی صورت بگیرد تا ضمن رونق این کسب و کار که می تواند برای استان نیز بسیار سودآور باشد، سطح درآمد تولیدکنندگان فرش دستباف که غالبا افراد کم بضاعت هستند، افزایش یابد.
صادقلو تصریح کرد: باید توجه داشت که بخش وسیعی از اقشار مختلف استان در ارتباط با صنعت فرش از جمله ریسندگان نخ، رنگرزان، تجار، بافندگان، نخ فروشان و طراحان اشتغال دارند، لذا توجه به این هنر و صنعت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
نظر شما