پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۰۰

رئیس مرکز بهداشت زنجان خبر داد:

توزیع کلر بین روستاییان زنجانی برای پیشگیری از وبا

توزیع کلر بین روستاییان زنجانی برای پیشگیری از وبا

زنجان - رئیس مرکز بهداشت استان زنجان، از توزیع کلر بین روستاییان خبر داد و گفت: این کار در راستای ارتقای بهداشت روستاییان و پیشگیری از بیماری وبا بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا صائینی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: ایران جزو کشورهای مستعد بیماری‌های گوارشی به‌ویژه در فصل گرماست، از این‌رو در سطح استان زنجان نیز اقداماتی برای پیشگیری از شیوع این بیماری‌ها انجام شده است.

وی اظهار داشت: تقویت نظام مراقبت‌ از بیماری‌های گوارشی و واگیر بسیار مورد توجه است که در این راستا ساعات کشیک برای کادر درمانی تعریف شده و موارد مشکوک پیگیری می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت استان زنجان، به منشاء بیماری وبا در استان زنجان اشاره کرد و گفت: منشاء این بیماری سبزیجات آلوده وارد شده از یکی از استان‌های همجوار یعنی قزوین بوده است.

صائینی تاکید کرد: طی چند سال گذشته ۶۷ نفر از مردم استان زنجان در سال ۹۰ در خدابنده و ابهر با بیماری وبا درگیر شدند.

وی به تشکیل کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان زنجان برای پیشگیری، طی اسفندماه سال گذشته در حوزه بیماری‌های گوارشی فصل گرما اشاره کرد و افزود: در این جلسه هماهنگی‌های لازم با سازمان‌ها به عمل آمد؛ چراکه پیشگیری نیازمند اقدامات بین‌بخشی دستگاه‌های اجرایی است.

رئیس مرکز بهداشت استان زنجان، به آموزش و ارائه آگاهی به‌منظور مقابله با بیماری‌ها اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی و بازآموزی به‌صورت حضوری و غیرحضوری برای پزشکان و کارشناسان از دیگر اقدامات انجام شده توسط حوزه بهداشت به‌منظور پیشگیری بیماری‌های گوارشی بوده است.

صایئنی، زمان شیوع بیماری‌های گوارشی را اردیبهشت تا آبان‌ماه عنوان کرد.

وی، به اطلاع‌رسانی از طریق رسانه‌ها اشاه کرد و گفت: نحوه ضدعفونی سبزیجات شامل چهار مرحله گل‌زدایی، انگل‌زدایی، گندزدایی و آبکشی است که باید به مردم آموزش داده شود.

رئیس مرکز بهداشت استان زنجان گفت: اقدامات کنترلی، نظارت‌ها و نمونه‌گیری‌ها نتایج خوبی در پیشگیری از شیوع این بیماری‌ها دارد.

 

 

کد خبر 2781928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha