به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دامپزشکی کرمان، حسین رشیدی در این خصوص گفت: با عنایت به شروع ماه مبارک رمضان و ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در این ایام در مجموع ۱۸ اکیپ ثابت و ۴۴ اکیپ سیار به صورت استانی و شهرستانی از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۰ شب فعال شده اند.
رشیدی ادامه داد: اماکن تحت پوشش این طرح شامل کلیه کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، کارگاه های نگهداری و بسته بندی، مراکز توزیع و عرضه و خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی هستند.
وی تاکید کرد: دریافت فراورده سالم و به مقدار کافی از سیاست های امنیت غذایی دامپزشکی است که به دلیل حساسیت موضوع در ماه مبارک به صورت ویژه پیگیری می شود.
وی بیان کرد: هماهنگی های لازم با کلیه دستگاه های مربوطه به منظور تدوین دقیق برنامه عملیاتی و اقدامات نظارتی مورد نیاز صورت گرفته و تجهیزات و امکانات لازم نیز فراهم شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان کرما از مردم خواست با مشاهده هر گونه تخلف در فروش فراوده ناسالم و یا بدون تاریخ مصرف، مراتب را برای پیگیری به شبکه های دامپزشکی شهرستان و یا به سامانه اطلاع رسانی مردمی ۱۵۱۲ گزارش کنند.
نظر شما