پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ خرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۲۶

بهرام امیری:

هنوز با اشتیماس به توافق نرسیده‌ایم/ گزینه‌های دیگری هم وجود دارد

هنوز با اشتیماس به توافق نرسیده‌ایم/ گزینه‌های دیگری هم وجود دارد

معاون باشگاه استقلال با بیان اینکه اعضای هیات مدیره این باشگاه هنوز با ایگور اشتیماس به توافق نرسیده‌اند، گفت: گزینه‌های سرمربیگری دیگری برای استقلال وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام امیری در حاشیه انتخاب سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال تهران و در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: هنوز به طور رسمی معاون باشگاه استقلال نشده‌ا و صحبت‌هایی را با مسئولان باشگاه انجام دادم که پس از بررسی‌های لازم، آنها جواب خواهند داد.

وی در پاسخ به این سپرسش ئوال که آیا مسئول نقل و انتقالات باشگاه خواهید شد؟، تصریح کرد: قرار است این سمت را انجام دهم و طبق صحبت‌هایی که با اعضای هیات مدیره داشته‌ام، بخش نقل و انتقالات یکی از کارهایی است که باید انجام بدهم.

معاون باشگاه استقلال در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر منتظر پاسخ اشتیماس هستیم تا ببینیم آیا او به توافق نهایی خواهد رسید یا خیر.

امیری در پاسخ به این پرسش که آیا تا زمانی که شما حضور داشتید، اشتیماس به عنوان سرمربی استقلال معرفی شده است یا خیر؟، تصریح کرد: در حال حاضر در حال صحبت با او از نقطه نظر فنی هستند و در حال بررسی رزومه او می باشند.

وی در پاسخ به این پرسش که در خصوص مسائل مالی نیز با او گفتگو شده است یا خیر؟، یادآور شد: من تنها در بحث جلسه فنی حضور داشتم و در خصوص مسائل مالی اطلاعی ندارم.

معاون باشگاه استقلال در پایان گفت: من چون شب گذشته از ماجرای حضور اشتیماس مطلع شدم، نمی‌دانم که آیا گزینه دیگری هم غیر از اشتیماس برای استقلال وجود دارد یا خیر و آیا قرار است با کسی دیگر نیز صحبت داشته باشند یا نه؟.

کد خبر 2782525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha