پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۴۳

ملی پوش دوومیدانی در گفتگو با مهر:

در جایزه بزرگ کار آسان‌تری نسبت به قهرمانی آسیا دارم

در جایزه بزرگ کار آسان‌تری نسبت به قهرمانی آسیا دارم

مسلم نیادوست گفت با وجود اینکه کمی از نظر بدنی خسته هستم ولی تمام تلاشم را به کار می برم تا در رقابتهای جایزه بزرگ آسیا نتیجه خوبی بگیرم.

مسلم نیادوست دونده ۸۰۰ متر ایران در رقابتهای جایزه بزرگ آسیا در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به این مسابقات گفت: بعد از رقابتهای قهرمانی آسیا و سفر طولانی که داشتیم کمی از نظر بدنی خسته ام ولی با تمام وجودم در رقابتهای جایزه بزرگ شرکت می کنم.

وی افزود: در مسابقات قهرمانی آسیا در چین شرایط آب و هوایی تفاوت زیادی با ایران داشت. در چین دونده‎های آفریقایی از کشورهای قطر و بحرین رقبای اصلی من بودند ولی گمان می کنم به دلیل احتمال حضور آنها در لیگ الماس و مسابقات معتبر شاهد شرکتشان در مسابقات جایزه بزرگ نباشیم.

ملی پوش دوومیدانی ایران ادامه داد: به نظرم نسبت به رقابتهای قهرمانی آسیا کار آسان تری دارم. حریفان اصلی من در تایلند نمایندگانی از کشور میزبان، چین و به طور کلی شرق آسیا هستند. البته کار در دوومیدانی به خصوص نیمه استقامت همیشه سخت است و با یک اشتباه کوچک همه چیز عوض می شود.

وی در پاسخ به این سوال که زیر نظر کدام مربی کار می کند و پیشنهادی برای مربی خارجی به فدراسیون داده، گفت: در حال حاضر تحت مربیگری پدرم حمید نیادوست کار می کنم و از زحمات وی تشکر می کنم که در همه حال مشوق و راهنمای من در این رشته بود. بدون شک رشته ما نیاز به مربی خارجی دارد. من در همین مسابقات آسیایی حریفانم را دیدم که با چه شرایطی تمرین می کردند و چقدر آماده بودند.

نیادوست با اشاره به وضعیت فدراسیون دوومیدانی و انتخابات پیش رو تصریح کرد: با آمدن آقای طباطبایی و احسان مهاجر شجاعی که خودشان عضو خانواده دوومیدانی هستند وضعیت فدراسیون خیلی خوب شده است و امیدوارم برنامه ریزی های فعلی باعث شود کار برای رئیس بعدی هموار شود. ما در سال قبل از المپیک به سر می بریم و امیدوارم فردی به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شود که با دوومیدانی آشنا باشد و توانایی اداره و مدیریت این فدراسیون بزرگ با ۲۴ رشته را داشته باشد.

کد خبر 2782716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha