۳۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۵۵

معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی؛

۱۰۰۰ واحد تولیدی در آذربایجان غربی راکد هستند

 ۱۰۰۰ واحد تولیدی در آذربایجان غربی راکد هستند

ارومیه – معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر بیش از هزار واحد تولیدی در استان راکد بوده و فعالیتی ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، تقی کهوریان صبح شنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه متاسفانه بیش از هزار واحد تولیدی استان به دلیل نبود سرمایه در گردش، کمبود نقدینگی و... راکد و تعطیل هستند اظهارداشت: شرایط برای فعال سازی ۴۰۰ واحد تولیدی از این تعداد هم اکنون فراهم شده که برنامه ریزی برای بازگشت آنها به چرخه تولید در حال اجراست.

وی ادامه داد: پس از فعال سازی این واحدها، در مرحله بعدی برای فعال سازی مابقی واحدهای راكد نیز تلاش های لازم صورت خواهد گرفت ولی در وضعیت کنونی بازگشت سریع این ۴۰۰ واحد به چرخه تولید در اولویت کاری قرار دارد.

کهوریان خواستار تشکیل کمیته عارضه یابی واحدهای مشکل دار تولیدی و صنعتی در استان شد و گفت: این كمیته لازم است كه توسط شركت شهرك های صنعتی استان تشكیل شود و كار خود را برای عارضه یابی و بررسی وضعیت، مشکلات و عوامل تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی غیر فعال آغاز كند.

کهوریان اعلام کرد: نتایج این عارضه یابی می تواند در اختیار كمیته كارشناسی كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قرار گیرد و به اتخاذ تصمیم گیری های بهتر برای بهبود، فعال سازی و راه اندازی مجدد واحدهای تولیدی غیرفعال منجر شود.

جعفر صادق رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی نیز با بیان اینکه دو هزار و ۹۵۰ واحد تولیدی که دارای پروانه بهره برداری هستند در آذربایجان غربی شناسایی شده اند گفت: با فعالیت مجدد ۴۰۰ واحد راکد مانده استان و اتمام پروژه های با پیشرفت بالای ۶۰ درصد در مجموع برای بیش از ۱۸ هزار نفر در این استان اشتغال فراهم میشود.

در ادامه این جلسه، موضوع پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش برای راه اندازی و فعال سازی چند واحد تولیدی و صنعتی استان مورد بحث و بررسی اعضای كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قرار گرفت.

کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به منظور بررسی و تبادل نظر و هماهنگی برای حل و فصل مشکلات و موانع فراروی واحدهای تولیدی، در همه استان های کشور و با عضویت استاندار (رئیس)، رئیس واحد استانی وزارت صنعت، معدن و تجارت (دبیر)، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، رئیس واحد استانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس واحد استانی وزارت جهاد کشاورزی، مدیر کل امور مالیاتی استان، مدیر کل سازمان تأمین اجتماعی استان، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان و رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان تشکیل شده است.

بررسی علل رکود یا توقف واحدهای تولیدی و هماهنگی برای حل مشکل، بررسی و پیگیری رفع موانع مربوط به اشتغال با هماهنگی سازمان های مرتبط از جمله سازمان تأمین اجتماعی، بررسی و ارائه راهکار در خصوص اختلافات و یا مشکلات اجتماعی نیروی کار، بررسی اختلافات واحدهای تولیدی با دستگاههای اجرایی استانی از جمله سازمان امور مالیاتی و ارایه راهکارهای مناسب، کمک به تسریع، تکمیل و راه اندازی طرح های نیمه تمام تولیدی و حمایت و کمک به توسعه صادرات محصولات تولیدی استان از جمله وظایف كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید است.

 

کد خبر 2782953

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha