پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ مهر ۱۳۸۲، ۱۲:۲۳

وزير دفاع آمريكا درپاسخ به مخالفان عنوان كرد:

آمريكا در عراق طرح هاي زيادي دارد

آمريكا در عراق طرح هاي زيادي دارد

"دونالد رامسفلد" وزير دفاع آمريكا نداشتن طرح براي عراق پس از جنگ را رد كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر و به نقل از خبرگزاري فرانسه، "دونالد رامسفلد" وزير دفاع آمريكا هرگونه نبود طرح براي عراق پس از جنگ را رد كرد.
وي افزود: ما طرح هاي بسيار خوبي داريم. پل ها و بانك هاي مركزي راه اندازي شده اند. مدارس و سيستم آب و برق به خوبي كار مي كنند. همچنين درسيستم قضايي و دفاعي نيز مشكلي وجود ندارد.
رامسفلد با اشاره به هزينه هاي صرف شده در عراق اظهار اميدواري كرد: كمك هايي كه در كنفرانس اسپانيا در ماه آينده به دست خواهد آمد، در امور عراق موثر باشد.
وي از اينكه تا اين زمان كمك قابل توجهي از سوي كشورهاي جهان به عراق نشده است، ابراز تاسف كرد. 
رامسفلد افزود: تصور اشغال عراق از سوي آمريكا فقط بينشي است كه به دليل اطلاعات غلط و موجي از اخبار مطبوعات به وجود آمده است.
وزير دفاع آمريكا گفت: دموكرات ها و برخي از جمهوري خواهان نگرانيهايي را درباره حضور طولاني مدت نيروهاي آمريكا در عراق مطرح كرده اند. اما با توجه به اينكه رييس جمهوري آمريكا درخواست 60 ميليارد دلار براي امور نظامي عراق و 20 ميليارد دلار براي بازسازي اين كشور داشته است، اين نگراني به زودي رفع خواهد شد.
رامسفلد افزود: ما كشوري در حال جنگ هستيم و بايد توجه داشت كه يك كشور در حال جنگ از ذخاير خود استفاده مي كند.

کد خبر 27838

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha