پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۰۲

مدیر كل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی عنوان کرد:

کرامت ماه مبارک رمضان به واسطه نزول قرآن کریم است

کرامت ماه مبارک رمضان به واسطه نزول قرآن کریم است

تبریز - مدیر كل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: شان و عظمت ماه مبارک رمضان بواسطه نزول کلام الهی در این ماه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمید عظیمی یکشنبه در نشست مداحان و شاعران پیشكسوت تبریز اظهار داشت: داعش با نام اسلام به فكر انحراف دین مقدس اسلام است و همه این جریان ها منشأ غربی دارند همان گونه كه تشیع لندنی نیز تفكری جدا از چنین جریان هایی نیست و تمام آنها می‌خواهند با نام اسلام به اسلام ضربه بزنند.

وی در ادامه گفت: اکنون در برهه‌ای از زمان و تاریخ اسلام قرار داریم كه حجت بر همه تمام شده و در این دین مقدس كه برگرفته از اندیشه‌های امام راحل است، می‌توانیم در مدح علی و مصیبت سیدالشهدا(ع) حرف بزنیم بدون اینكه آسیبی  متوجه ما باشد و به راحتی میتوانیم شعر و مدح بگوییم.

مدیر كل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی فرصت بزرگی را ایجاد کرد كه تفكیكی بین قیام امام حسین(ع) و نهضت حضرت امام(ره) وجود نداشته باشد و تمام این دستاوردها مرهون شهدایی چون شهدای گرانقدر و غواصان دست بسته است.

وی همچنین با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارك رمضان گفت: مداحان باید در این ماه مبارك به قرائت قرآن و ادعیه همت گمارده و به صرف مداحی مشغول نباشند چرا كه دعاها همان راه و رسم زندگی هستند و باید بهره كافی را از آنها ببریم و اگر ماه مبارك رمضان وجهه دارد به دلیل نزول قرآن، لیالی قدر و شب شهادت مولی الموحدین است.

حجت الاسلام عظیمی با بیان اینکه سیره انبیا سیره دوستی و محبت است و باید با درس گرفتن از انبیا در راه تحقق مكارم اخلاقی گام برداریم، افزود: مرزبندی بین حق و باطل و دوست و دشمن فقط اهل بیت(ع) است و هر آنچه كه اهل بیت(ع) به آن رضایت دارند حق و غیر آن باطل است و حتی پیامبر در مسائل شخصی گذشت داشتند ولی در خصوص دین هیچ وقت كوتاه نمی‌آمدند.

وی با تاکید بر لزوم وحدت بین اقشار مختلف یادآور شد: باید فاصله بین قشرهای مختلف را كنار گذاشته و با نصب العین قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری كه توصیه موكد بر وحدت دارند در راه اعتلای قرآن و اسلام ناب محمدی(ص) گام برداریم.

مدیر كل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی با اشاره به همدلی مد نظر مقام معظم رهبری افزود: همدلی و همزبانی بین مردم و بین دولتمردان نیاز امروز جامعه اسلامی است تا كه بتوانیم در برابر توطئه ها و نیرنگ های ایادی استكبار و دشمنان قسم خورده ایران اسلامی مقابله كنیم.

حجت الاسلام عظیمی در پایان سخنان خود با اشاره به اهمیت ۲۱ رمضان اظهار داشت: سالروز شهادت مولی الموحدین بهترین فرصت برای بیان سیره حضرت علی(ع) است و باید اعمال مورد پسند قرآن و اهل بیت(ع) را رواج دهیم و تفسیر قرآن در هیئات حسینی در این ماه مبارك به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 2783986

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha