پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۱۹

فرماندار رودسر:

دانشگاه علوم پزشکی برای تکمیل درمانگاه کلاچای جدیت داشته باشد

 دانشگاه علوم پزشکی برای تکمیل درمانگاه کلاچای جدیت داشته باشد

رودسر- فرماندار رودسر با اشاره به پیشرفت ۴۱ درصدی درمانگاه کلاچای تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی برای رفع مشکلات بیماران این شهر اهتمام جدی ورزد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر جانبازی رودسری ظهر امروز دوشنبه در جلسه رفع مشکلات بهداشتی و درمانی شهرستان رودسر از پیشرفت فیزیکی ۴۱ درصدی درمانگاه کلاچای با کمک خیرین خبر داد و اظهار کرد: تکمیل این پروژه از انتظارات به حق مردم این منطقه است.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی باید نسبت به رفع مشکل شهروندان کلاچایی با جدیت بیشتری اهتمام ورزد.

جانبازی در ادامه با اشاره به تعمیرات سه مرکز بهداشتی و درمانی این شهرستان گفت: تکمیل و تعمیر این مراکز بهداشتی به دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار نیاز دارد.

فرماندار رودسر به بخش نیمه تمام آی. سی. یو بیمارستان شهید انصاری رودسر اشاره کرد و خواستار تسریع در روند اجرایی این پروژه از سوی دانشگاه علوم پزشکی شد.

وی همچنین به خرید یک دستگاه آندوسکوپی و تخت های جدید دیجیتالی بخش سی. سی. یو بیمارستان فوق اشاره کرد و افزود: با تجهیز این موارد، بیمارستان شهید انصاری خدمات مطلوب تری به بیماران ارائه می دهد.

جانبازی بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان این شهر را موجب تسریع در اقدامات انجام شده دانست و گفت: با مساعدت وزیر بهداشت، بخش سی تی اسکن بیمارستان شهید انصاری رودسر تا پایان شهریور ماه راه اندازی می شود.

فرماندار رودسر با تاکید بر اهمیت سازماندهی فاضلاب بیمارستان شهید انصاری رودسر بیان کرد: این مساله در حال پیگیری است تا شاهد تهدیدات زیست محیطی در منطقه نباشیم.

کد خبر 2784856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha