پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ تیر ۱۳۹۴، ۱۰:۲۳

معاون برنامه‌ریزی دادگستری استان زنجان اعلام کرد:

اجرای احکام مدنی و کیفری در حوزه‌های مختلف زنجان

اجرای احکام مدنی و کیفری در حوزه‌های مختلف زنجان

زنجان - معاون برنامه‌ریزی رئیس کل دادگستری استان زنجان، به برنامه سال‌جاری دادگستری اشاره کرد و گفت: برنامه سال‌جاری دادگستری استان زنجان اجرای احکام مدنی و کیفری در حوزه‌های مختلف است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی خسروی شامگاه دوشنبه در دیدار چهره به چهره مسئولان دادگستری و قضات با زندانیان، افزود: موردی در زندان‌های استان زنجان وجود ندارد که نوع اتهام آن‌ها در این زمینه قید نشده باشد.

وی به عملکرد چهار ساله این هیئت در استان زنجان اشاره کرد و گفت: این هیئت ۴۳ جلسه و ۱۴۰ مصوبه داشته که اقدامات لازم برای اجرایی شدن این مصوبات صورت گرفته است.

معاون برنامه‌ریزی رئیس کل دادگستری استان زنجان تاکید کرد: موردی در زندان‌های استان زنجان وجود ندارد که نوع اتهام آن‌ها در این زمینه قید نشده باشد.

خسروی به لزوم استفاده از ظرفیت قانون جدید قضات اسلامی در راستای آزادسازی زندانیان استان زنجان اشاره کرد و یادآور شد: برای استفاده از این ظرفیت، برنامه‌های مختلفی در نظر گرفته شده است.

معاون برنامه‌ریزی رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: ۱۳۰ نفر از زندانیان خواستار ملاقات چهره به چهره با مسئولان دادگستری استان شده‌اند که برنامه‌ریزی لازم برای دیدار انجام شده است.

وی به برنامه سال‌جاری دادگستری اشاره کرد و افزود: اجرای احکام مدنی و کیفری در حوزه‌های مختلف از برنامه‌های دادگستری است.

معاون برنامه‌ریزی رئیس کل دادگستری استان زنجان تاکید کرد: ۷۰۰ زندانی از طریق ویدئو کنفرانس با هیئت مذکور ارتباط داشته‌اند.

خسروی افزود: دو هزار و ۱۵۶ فقره دیدار چهره به چهره مسئولان با زندانیان انجام شده است.

کد خبر 2785273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha