به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس بهمن نوری با اعلام این مطلب در اولین جلسه مجمع امور خیرین که با حضور جمعی از خیرین برگزار شد، گفت: این طرح با هدف گسترش اخلاق شهروندی و تامین شرایط مطلوب زندگی برای شهروندان، با جلب مشارکت حداکثری خیرین و تقویت مسئولیت اجتماعی شهروندان،در راستای جلوگیری از گسترش آسیب های اجتماعی خانواده محور و تقویت بنیه اجتماعی گروه های کم بضاعت، با همیاری مردم در سطح منطقه اجرایی می شود.
وی افزود: طرح شناسایی افراد نیازمند؛ در راستای تدابیر شهردار تهران، و با حفظ کرامات انسانی و به منظور ترویج فرهنگ نیکوکاری در سطح منطقه آغاز شده است.
نوری گفت: دلیل انتخاب خانواده به عنوان گروه هدف این طرح، این است که هر گونه فراز و فرود در کیفیت زندگی اجتماعی شهروندان متاثر از وضعیت خانواده ها و کیفیت زندگی آنان است.
وی اظهار داشت: در این طرح خانواده های محروم شناسایی شده و بر اساس توانمندی خیرین محلی، با محوریت و حمایت ائمه جماعات مساجد، معتمدین و شورایاران محلات از طریق خانه های رفاه و خدمات اجتماعی مستقر در سرای محلات، وارد سامانه می شوند و با نظارت و راهبری معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه، بستر مناسب به منظور ایجاد ارتباط بین نیازمندان و توانمندان سطح منطقه و استفاده از ظرفیت های موجود اقتصادی و اجتماعی بالقوه در سطح محلات از طریق شناسایی و طبقه بندی و اولویت بندی نیازمندان اجرایی می شود.
شهردار منطقه ۸ گفت: همزمان با اجرای این طرح، بسته های حمایتی در اختیار افراد آسیب دیده و نیازمند قرار خواهد گرفت.
نوری در ادامه از تمامی خیرین، نیکوکاران و شهروندان فهیم منطقه، درخواست کرد همچون سنوات گذشته در جهت رفع مشکلات خانواده های بی بضاعت و اجرای هرچه بهتر، طرح "حامی" همکاری لازم را با مدیریت شهری داشته باشند.
اولین مجمع خیرین شرق تهران، با هدف تکمیل بانک اطلاعاتی و مشارکت افراد خیر در شناسایی و خدمات رسانی به این عزیزان برگزار شد.
نظر شما