پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۶:۰۲

اخبار کمیته امداد قزوین:

ارائه یک میلیارد و ۸۷۲ میلیون ریال خدمات حقوقی به مددجویان قزوین

ارائه یک میلیارد و ۸۷۲ میلیون ریال خدمات حقوقی به مددجویان قزوین

قزوین- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین گفت: در مجموع خدمات حقوقی و قضایی به مددجویان طی سال ۹۳ ارزش ریالی معادل یک میلیارد و ۸۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومي و اطلاع رسانی کميته امداد امام خمينی (ره) استان قزوين، هدایت صفری در این باره اظهارداشت: در سال گذشته در مجموع به ۲۷۷ مددجو در قالب های مختلف خدمات حقوقی و قضایی ارائه شده است.

وی افزود: این خدمات شامل معرفی به کانون وکلا، معرفی به وکلای خیّر، معرفی به مرکز مشاوران، معرفی به کانون کارشناسان، معرفی به جامعه سردفتران و اجرای تبصره ماده ۵ قانون حمایت از خانواده بوده است.

جذب سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال مساعدت خیران قزوینی به کمیته امداد     

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان قزوین، از جذب سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال مساعدت خیران در زمینه عمران و مسکن مددجویان خبرداد.

علی حیدری بیان کرد: یکی از برنامه های کمیته امداد امام خمینی (ره) رفع دغدغه ها و نیازهای محرومان است که موضوع مسکن نیز در این زمنیه مورد توجه است.

رشد ۵۹ درصدی جمع آوری زکات در بوئین زهرا

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان بوئین زهرا، از جمع آوری  ۱۴ میلیارد و ۶۹۹ میلیون ریال زکات طی سال ۹۳ در این شهرستان خبرداد که این رقم رشد ۵۹ درصدی را نسبت به سال ۹۲ داشته است.

حجت الله غلامی آقابابایی بیان کرد: طی ۱۲ ماهه سال ۹۲ میزان زکات جمع آوری شده در شهرستان بوئین زهرا ۱۴ میلیارد و ۶۹۹ میلیون ریال بوده است که در سال ۹۳ این رقم با رشد ۵۹ درصدی به ۲۳ میلیارد و ۳۸۰ میلیون ریال رسیده است.

رشد ۴۸ درصدی زکات در آبیک

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان آبیک، از رشد ۴۸ درصدی زکات با جمع آوری ۱۵ میلیارد و ۹۱۴ میلیون ریال زکات در این شهرستان طی سال ۹۳ خبرداد.

قربانعلی ملاحسنی اظهارداشت: طی ۱۲ ماهه سال ۹۲ میزان زکات جمع آوری شده در شهرستان آبیک ۱۰ میلیارد و ۷۸۶ میلیون ریال بوده است که در سال ۹۳ این رقم با رشد ۴۸ درصدی به ۱۵ میلیارد و ۹۱۴ میلیون ریال رسیده است.


 

 

کد خبر 2786718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha