به گزارش خبرگزاری مهر، لاله افتخاری، عضو فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از نمایشگاه شب های نورانی مصلی به اهمیت برگزاری این نمایشگاه در مصلای تهران اشاره کرد و گفت: مردم مصلی را با نمایشگاه قرآن و نمایشگاه قرآن را با مصلی می شناسند و این به خاطر این است که برگزاری نمایشگاه قرآن در محیط مصلای تهران موضوعیت دارد.
وی افزود: در کنار محیط مصلای تهران که یک محیط مذهبی است ما مسائلی را نیز شاهد هستیم که در نمایشگاهی که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار می شود وجود ندارد و دیده نمی شود و این ظرفیتها موجب می شود که مردم از فضای مصلی استفاده کنند.
افتخاری به تقسیم بندی بخشهای مختلف این نمایشگاه نیز اشاره کرد و گفت: تقسیم بندی نمایشگاه به صورت بخشهای چندگانه مانند کتاب، حجاب و عفاف، کودک و ... اتفاق بسیار خوبی است. همچنین در بخش کتاب همین که کتب به صورت موضوعی دسته بندی شده بود نه بر اساس ناشر نیز یک رویکرد مثبت است. زیرا مخاطبان در جستجوی ناشران نیستند بلکه موضوعی کتب را تهیه می کنند و این تدبیر خوبی بوده که در نمایشگاه «شبهای نورانی مصلی» صورت گرفته است.
این عضو مجلس شورای اسلامی به روش گسترش فرهنگ قرآنی اشاره کرد و گفت: همانگونه که قرآن کریم با روشهای گوناگون پیام خود را به مخاطب منتقل می کند باید برای انتقال فرهنگ قرآنی با زبانهای مختلف مخاطبان را به سوی آن فراخواند.
وی در پایان به کمکهای فراکسیون قرآن و عترت مجلس نیز اشاره کرد و گفت: هر خدمتی که از دست فراکسیون قرآن و عترت مجلس بربیاید به این نمایشگاه خواهد کرد زیرا کلان بودجه این فعالیتها را ما تصویب می کنیم و بعد از آن نیز هر کمکی لازم باشد انجام خواهیم داد.
نمایشگاه قرآنی «شبهای نورانی مصلی» از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده و تا بیست و سوم همین ماه در مصلای تهران از ساعت ۱۸ الی یک بامداد پذیرای بازدیدکنندگان است.
نظر شما