پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ دی ۱۳۸۴، ۱۴:۱۰

استاندار قم خبر داد:

دولت براي ذخيره سازي آرد يارانه مي دهد

استاندار قم از اجراي طرح ساماندهي بازار گندم، آرد و نان و پرداخت يارانه براي ذخيره سازي آرد در كشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، مهندس محتاج امروز طي سخناني در جلسه شوراي سياستگذاري گندم، آرد و نان استان از اجراي طرح ساماندهي بازار گندم، آرد و نان استان خبرداد و هدف اجراي اين طرح را واگذاري وظايف دولت در زمينه هاي خريد گندم، ذخيره سازي، فرآوري و تبديل گندم به آرد و خمير به بخش خصوصي عنوان كرد.

وي سپس با بيان اين كه سياست‌ها و نگاه‌ دولت در بخش گندم، آرد و نان بايد تغيير پيدا كند، افزود: دولت به جاي خريد گندم با قيمت بسيارگران و پرت بسيار بالا، بايد سياست خود را به سمت خريد خميرهاي غني شده با كيفيت عالي و واگذاري آن به نانوايان تغيير دهد.

 وي تصريح كرد: قيمت تمام شده نان در كشور ما بسيار بالا و پرت بسيار زيادي دارد و بنابراين دولت بايد همان طوري كه در قند و شكر و شير، كارهاي خود را به بخش خصوصي سپرد در گندم، آرد و نان نيز هم با تغيير نگاه سنتي به سمت پيشرفت كارها و كيفيت بخشيدن به نان مردم حركت كند و با جلب اعتماد مردم و ارايه تسهيلات، آنها را به سرمايه گذاري در اين بخش تشويق و ترغيب كند.

 استاندار قم در ادامه سخنان خود از اعطاي تسهيلات بانكي با بهره كم به بخش خصوصي در زمينه احداث سيلوهاي ذخيره سازي گندم خبر داد و گفت: با اجراي طرح ساماندهي بازار گندم، آرد و نان در استان قم كه از ابتداي سال 1385 تا سال 1388 به طول مي‌انجامد دولت به كساني كه قصد ذخيره سازي گندم را داشته باشند تسهيلات بانكي با بهره‌كم اعطا مي‌كند و اولويت‌اعطاي تسهيلات بانكي هم با كارخانه داران آرد است.

همچنين دولت از تجميع نانوايان و تشكيل تعاوني‌هاي نانوايي و فرآوري آرد وتبديل آن به خمير با كيفيت عالي حمايت مي‌كند. در پايان اين جلسه مقرر شد در جلسه آينده شورا آيين نامه ويژه سياستگذاري در زمينه گندم، آرد و نان استان قم پس از بحث و تبادل نظر به تصويب برسد.

کد خبر 278797

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha