پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۳:۲۷

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان خبر داد؛

۵۰۰۰ پرونده در تعزیرات حکومتی لرستان رسیدگی شد

۵۰۰۰ پرونده در تعزیرات حکومتی لرستان رسیدگی شد

خرم آباد - مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از رسیدگی به پنج هزار پرونده در این اداره کل خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام براری ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به اقدامات این سازمان طی سه ماهه اول سالجاری اشاره کرد و اظهار داشت: در این مدت سه ماهه تعزیرات حکومتی لرستان به بیش از پنج هزار و ۵۰۰ پرونده رسیدگی کرده است.

وی تعداد پرونده های مختومه نشده سال ۹۳ را ۳۳ پرونده برشمرد و افزود: طی سه ماه اول سالجاری پنج هزار و ۵۴۵ پرونده به شعب تعزیرات حکومتی استان وارد شد که به پنج هزار و ۵۱۳ پرونده رسیدگی شده است.

مدیر کل تعزیرات حکومتی لرستان با اشاره به اینکه در سه ماه اول سال ۹۴ به حدود ۹۹ درصد از پرونده های وارده رسیدگی شده است ادامه داد: تعداد پرونده های مختومه نشده و باقی مانده از سال گذشته و سه ماه اول سال جاری ۶۵ پرونده است.

۳۴ واحد متخلف در طرح نظارتی ویژه ماه رمضان شناسایی شد

براری به اجرای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان از سوی سازمان تعزیرات استان اشاره کرد و گفت: این طرح از ابتدای ماه رمضان آغاز شده است و تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت.

وی هدف از اجرای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان را اعمال نظارت بر واحدها از جانب دستگاه های نظارتی به اتفاق دستگاه تعزیرات حکومتی دانست و افزود: همچنین در این طرح با متخلفین احتمالی واحدهای توزیع کالا برخورد جدی صورت خواهد گرفت.

مد یر کل تعزیرات حکومتی لرستان ادامه داد: آخرین اقدام صورت گرفته در طرح نظارتی ویژه ماه رمضان بازرسی مشترک از ۶۸ واحد بود که در قالب شعب سیار ۳۴ واحد متخلف شناسایی شد و طبق قانون با این واحدها برخوردهایی نظیر ضبط و معدوم کردن کالا صورت گرفت.

براری یادآور شد: در طرح نظارتی ویژه ماه رمضان بنا داریم مطالبات شهروندان به شعب تعزیرات حکومتی در مرکز استان و سایر شهرستان ها را در کمترین فرصت رسیدگی کرده بطوریکه کمترین هزینه مالی برای شکات و بیشترین هزینه و مجازات برای متخلفین احتمالی را در بر داشته باشد.

وی اضافه کرد: کل شکایات رسیدگی شده به اداره کل تعزیرات حکومتی لرستان در ماه رمضان از طریق شعب سیار این سازمان مورد رسیدگی قرار می گیرد تا از این طریق از ترددهای مکرر و غیر ضروری شهروندان در این ایام جلوگیری شود.

عدم درج قیمت بالاترین رقم تخلف در سال ۹۳

مدیر کل تعزیرات حکومتی لرستان تعداد پرونده های وارده به شعب تعزیرات حکومتی استان را در سال ۹۳ حدود ۱۷ هزار پرونده برشمرد و اظهار داشت: تعداد پرونده های وارده به این سازمان در سال ۹۲ حدود ۲۰ هزار پرونده بود.

براری از کاهش ۱۱ درصدی پرونده های وارده به شعب اجرای احکام تعزیرات حکومتی استان در سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲ خبر داد و افزود: ۲۵ هزار و ۶۴۲ پرونده در سال ۹۲ به شعب اجرای احکام وارد شد و این تعداد پرونده در سال ۹۳ به ۲۲ هزار و ۷۹۹ پرونده کاهش یافت.

وی تخلف عدم درج قیمت را بالاترین رقم تخلف در سال ۹۳ دانست و بیان داشت: به لحاظ قیمت و ارزش نوع تخلف پرونده های مربوط به قاچاق کالا و ارز بیشترین درصد پرونده های وارده به شعب تعزیرات استان را به خود اختصاص داده اند.

 بخش بهداشت، دارو و درمان کمترین پرونده ها را به خود اختصاص داد

مدیر کل تعزیرات حکومتی لرستان با بیان اینکه در سال گذشته کمتر از ۲۰ درصد مبنای پرونده های واصله به شعب تعزیرات استان به شکایات اشخاص خصوصی مربوط بوده است عنوان کرد: مبنای بیش از ۸۰ درصد پرونده های واصله به اداره کل تعزیرات حکومتی استان اعمال نظارت دستگاه ها بوده است.

براری تعداد پرونده های وارده به شعب تعزیرات حکومتی استان در سال گذشته و در بخش کالا و خدمات را ۱۵ هزار و ۴۴۶ پرونده برشمرد و افزود: سال گذشته در این بخش ۱۵ هزار و ۴۸۱ پرونده مختومه شد که تعدادی از پرونده های باقیمانده از سال ۹۲ نیز در این آمار گنجانده شده اند.

وی تعداد پرونده های وارده در بخش بهداشت، دارو و درمان به شعب تعزیرات حکومتی استان در سال گذشته را ۳۴۴ پرونده برشمرد و اضافه کرد:در حوزه قاچاق کالا و ارز نیز هزار و ۵۶۷ پرونده به این شعب این سازمان وارد شد که از این تعداد به هزار و ۵۶۳ پرونده رسیدگی شد.

کد خبر 2788295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha