فرزاد امامي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر در كرج گفت : واردات سيمان هزينه بالايي دارد كه با اين رقم مي توان يك كارخانه توليد سيمان با ظرفيت يك ميليون تن در سال احداث كرد.
وي خاطر نشان كرد: سالانه بيش از 20 ميليون بشكه نفت خام صرف تامين سوخت كارخانه هاي توليد سيمان مي شود در حاليكه مي توان با مصرف تنها 3 درصد از كل انرژي الكتريكي كشور و بهره گيري از نظر كارشناسان خبره مسير توليد سيمان در كشور را مقرون به صرفه كرد.
اين كارشناس گفت : اگر براي تامين انرژي مورد نياز سيمان به سمت مصرف برق حركت كنيم بسيار مقرون به صرفه تر از مصرف نفت است .
امامي نظارت ناكافي بر نحوه توزيع و مصرف سيمان را عمده دلايل كمبود سيمان در كشور دانست و اظهار داشت :مشكلات بخش حمل و نقل ، مصرف بالاي سيمان در بخشهاي ساختمان و آب و راه و نيز رشد بي رويه جمعيت از ديگر دلايل كمبود سيمان در كشور هستند.
نظر شما