پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۷:۳۹

رامین رضاییان:

به عشق پدرم پرسپولیسی شدم/ تنها تیمی بود که مذاکره کردم

به عشق پدرم پرسپولیسی شدم/ تنها تیمی بود که مذاکره کردم

مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه بخاطر پیشرفت پرسپولیس را انتخاب کرده است، گفت: من به خاطر علاقه خودم و عشق پدرم پرسپولیسی شدم.

به گزارش خبرنگار مهر، رامین رضاییان در خصوص پیوستن خود به تیم پرسپولیس عنوان کرد: من چند جلسه با پرسپولیس صحبت کرده بودم و امروز حرف‌های نهایی را زدیم. خوشحالم که به این تیم پیوستم. در این مدت هواداران به من خیلی لطف داشتند و امیدوارم که حمایت کنند تا بتوانم برای تیم موفق باشم.

وی ادامه داد: من هیچ وقت نگفتم پرسپولیسی نیستم یا نمی‌گویم که همیشه عاشق این تیم بوده‌ام. می خواهم صادقانه با هواداران صحبت کنم و بگویم که پرسپولیس تنها تیمی بود که با آنها مذاکره کردم و با وجود اینکه از دیگر تیم‌ها پیشنهاد داشتم اما کسی نمی‌تواند ثابت کند که به باشگاهی رفتم و با آنها مذاکره کردم. من به عشق پدرم که خیلی پرسپولیس را دوست دارد و علاقه خودم به این تیم آمده‌ام.

رضاییان در خصوص اینکه گفته می‌شود وی پیشنهاد یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی را به پرسپولیس ارایه کرده بود، گفت: من قبلا هم ثابت کرده‌ام که پول اولویت من نیست و برای پیشرفت به پرسپولیس آمده‌ام. نمی‌خواهم شعار بدهم و می‌خواهم با بازی‌های خوب خود همه چیز را ثابت کنم. امروز هم با برانکو صحبت می‌کنم و از فردا در تمرین حضور پیدا خواهم کرد.

 

کد خبر 2788690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha