پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ تیر ۱۳۹۴، ۲۱:۱۰

ماجدی:

بررسی مستمر خلوص طلا در یزد/ صنعت طلاسازی یزد در حال گسترش

بررسی مستمر خلوص طلا در یزد/ صنعت طلاسازی یزد در حال گسترش

یزدـ مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان یزد از بررسی مستمر خلوص عیار طلای یزد خبر داد و گفت: طلای یزد بیشترین خلوص در عیار را در بین سایر استانهای کشور دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین ماجدی، بعد از ظهر امروز در بازدید از یکی از بزرگترین کارگاه های طلاسازی یزد اظهار داشت: طلای یزد به دلیل خلوص بالا و خلاقیت و هنرمندی طلاسازان این استان به یک برند تبدیل شده و برخی تولیدات طلای این استان در سایر استانهای کشور یافت نمی شود.

وی با بیان اینکه تولید برخی النگوها و زنجیرها، تاج و شانه، قاب قرآن و ... منحصر به استان یزد است، عنوان کرد: طلاسازی در یزد به عنوان صنایع دستی شناخته می شود و مشتریان بسیاری از سایر استانها متقاضی خرید طلای یزد هستند.

ماجدی با بیان اینکه اداره کل استاندارد نیز در تلاش برای حفظ این جایگاه استان یزد است و خلوص طلای این استان را به طور مستمر رصد می کند، اظهار داشت: سال گذشته ۵۵۰ واحد تولید و عرضه طلا در استان یزد، بازرسی شد و ۳۷۴ نمونه‌ب رداری داری از مصنوعات طلا صورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد: از نمونه برداری های انجام شده، ۲۵۲ مورد منطبق با استاندارد، ۷۷ مورد مشمول عدم انطباق جزئی، ۳۰ مورد عدم انطباق عمده و ۱۵ مورد عدم انطباق بحرانی بود.

ماجدی اظهار امیدواری کرد: حفظ استانداردهای عیار طلا در کنار ذوق و هنر طلاسازان یزدی بتواند این برند استان یزد را وارد بازارهای جهانی کند.

کد خبر 2788789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha