پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۳۸

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز:

توسعه فرهنگ قرآنی درکارخانه ها سبب بهبود تولید وکار شایسته می شود

توسعه فرهنگ قرآنی درکارخانه ها سبب بهبود تولید وکار شایسته می شود

کرج-مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز گفت: تلاش می كنيم با فراهم آوردن فضای فرهنگ قرآنی در كارخانجات و واحدهای توليدی برای كارگران استان، زمينه ارتقا و بهبود توليد و كار شايسته را فراهم آوريم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز، محفل انس با قرآن کریم ویژه کارگران، كارآفرينان و تعاونگران استان البرز به مناسب ماه مبارك رمضان در مسجد امام حسن مجتبی(ع) دهقان ویلای کرج برگزار شد.

در این محفل نورانی استادان صالح اطهری فر، احمدی  وفا از قاریان برگزیده بین المللی و همچنين برادران سيفی دو نوجوان حافظ كل قرآن نيز به تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم پرداختند.

اسماعيل خليلی، مدير كل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز در رابطه با برگزاری اين مراسم اظهار کرد: ایجاد فضاهای قرآنی در جامعه کارگری، انس هر چه بیشتر با کلام وحی، ارج نهادن به ارزشهای اعتقادی و ترویج فرهنگ متعالی قرآنی در جامعه کار و تولید از اهداف برگزاری این محافل نورانی قرآن است که همه ساله در استان البرز برگزار می شود.

وي توسعه فرهنگ قرآنی و ترويج معارف اسلامی در بين نيروی كار و واحدهای توليدی و كارخانجات را از سياست های فرهنگی وزارت تعاون كارورفاه اجتماعی و همچنين اداره كل تعاون كار و رفاه اجتماعی استان عنوان کرد.

در اين مراسم که به همت اداره کل تعاون،کار ورفاه اجتماعی استان البرز و مشارکت شرکت آذين خودرو برگزار شد، عزیز اكبريان نماينده مردم كرج، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی، مسئولان سازمان بسيج كارگری و كارمندان استان البرز، تشكل های كارگری و كارفرمايی و روسای كارخانجات و تعاونگران استان حضور داشتند.

کد خبر 2790374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha