به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج ، رئيس سازمان انتقال خون در مصاحبه خود عنوان كرده بود كه كرج با مازاد خون مواجه است و بيان اين مسئله سئوالاتي را براي برخي شهروندان كرجي به خصوص بيماران هموفيلي مطرح ساخت.
رئيس سازمان انتقال خون كرج در اين خصوص گفت: درست است كه عنوان كرده ايم كرج با مازاد خون مواجه است اما تامين فاكتور انعقادي 8 به صورت دارو بر عهده شبكه بهداشت و درمان است و اين مسئله هيچ ارتباطي به سازمان انتقال خون ندارد.
سيد شهاب حسيني افزود: به دليل نا آگاهي از وظايف شبكه بهداشت در تامين شكل دارويي فاكتور 8 ، بيماران زيادي براي تهيه اين فاكتور به سازمان انتقال خون مراجعه كنند ، در حالي كه اين مسئله در شرح وظايف انتقال خون نيست.
وي تصريح كرد: فاكتور انعقادي 8 به دو صورت دارويي و فرآورده خوني توليد مي شود كه توليد شكل دوم آن بر عهده سازمان انتقال خون است.
حسيني افزود: فاكتور انعقادي 8 در تامين سلامت بيماران خوني تاثير زيادي دارد به نحوي كه بدون آن در صورت وقوع خونريزي ، اين خونريزي قطع نخواهد شد و حيات بيمار به خطر خواهد افتاد .
رئيس سازمان انتقال خون كرج خاطر نشان كرد: استفاده از شكل دارويي فاكتور انعقادي 8 بسيار آسانتر از فرآورده خوني است؛ زيرا اين شكل را مي توان بدون حضور پزشك مصرف كرد و براي مصرف نوع دوم آن بايد پزشك حضور داشته باشد.
وي يادآور شد: سازمان انتقال خون تمام تلاش خود را در اجراي اهداف سازماني خود و حتي فراتر از آن خواهد كرد و اميد دارد كه بتواند در تعامل با نهادهاي همكار موفق عمل كند.
نظر شما