پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۵۸

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند:

فعالیت های غیر مولد و دلالان انیگزه را از تولیدکنندگان گرفته است

فعالیت های غیر مولد و دلالان انیگزه را از تولیدکنندگان گرفته است

بیرجند- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن بیرجند با تاکید بر مبارزه جدی با فعالیت های غیر مولد و دلالان، گفت: این فعالیت های غیر مولد انگیزه را از تولیدکنندگان گرفته و باید جلوی آن گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن احتشام ظهر دوشنبه در مراسم گرامیداشت دهه تولید اظهار کرد: تولید، پایه اقتصاد ملی است و چنانچه بخش تولید تقویت شود اقتصاد ملی را تقویت کرده ایم.

وی بیان کرد: حمایت از تولید، سرمایه گذاری و اشتغال حمایت از منافع ملی است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند با اشاره به اینکه در چند سال گذشته شرایط سختی بر صنعتگران و تولید کنندگان گذشته است، گفت: افزایش نرخ ارز، تورم سنگین ۴۵ درصدی، تحریم ها و سیاست های پولی و مالی نادرست در این مدت سبب شد که انگیزه کار و تلاش در حوزه تولید به خصوص در صنایع کوچک کاهش یابد.

احتشام ادامه داد: امروز با شرایط خوبی که در این حوزه ایجاد شده و کنترل نرخ ارز شاهد افزایش سرمایه گذاری در بخش های تولیدی و صنعتی هستیم.

برای رونق اقتصادی کشور راهی بجز حمایت از تولید صادارت محور نداریم

وی به سخنان و تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: برای تحقق این امر باید زیر بناهای سرمایه گذاری در بنگاه های کوچک را ایجاد کرده و شرایطی را فراهم کنیم تا صنایع به رشد برسند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند ادامه داد: باید این سیاست های تدوین شده را عملیاتی کرده و تنها در حد شعار نباشد و این نیاز به اصول و اخلاق کاری در بخش خصوصی و دولتی دارد.

احتشام بر اصلاح سیاست های پولی و مالی برای به حرکت در آوردن چرخ های تولیدی و صنعتی تاکید کرد و گفت: برای رونق اقتصادی کشور راهی بجز حمایت از تولید صادارت محور نداریم.

وی با تاکید بر مبارزه جدی با فعالیت های غیر مولد، دلالان و سوداگران، بیان داشت: این فعالیت های غیر مولد انگیزه را از تولیدکنندگان گرفته و باید جلوی آن گرفته شود.

قوانین مالیاتی و مالیات بر ارزش افزوده در کشور اصلاح شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند، کاهش مخاطرات بخش تولید، اجرای قوانین بهبود فضای کسب و کار، ثبات شرایط و مقررات و حذف مقرارت دست و پا گیر را از دیگر راهکارهای رونق بخش تولید و صنعت عنوان کرد و گفت: همچنین باید قوانین مالیاتی و مالیات بر ارزش افزوده در کشور اصلاح شود.

احتشام با تاکید بر افزایش بهره وری و اثر بخشی محصولات تولیدی، بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر بهره وری تولیدات در کشور پایین است و باید کیفیت بخشی و بازاریابی در بخش تولید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه برای افزایش بهره وری باید ابتدا استراتژی در این زمینه داشته باشیم، عنوان داشت: چرخه مدیریت عملکرد و اندازه گیری، نوآوری و خلاقیت، دانش افزایی و دانش بنیانی از  دیگر عوامل موثر در افزایش بهره وری است.

ادامه داد: در این راستا اتاق بازرگانی بیرجند برای بازاریابی محصولات اقدامات زیادی از جمله حضور هیئت های تجاری و حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی را در دستور کار خود قرار داده است.

کد خبر 2790422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha