به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی بعد از ظهر دوشنبه در نشست ستاد سفرهای تابستانی شهرستان شاهرود در محل فرمانداری، بیان داشت: با توجه به سیل مسافران تابستانی در روزهای آتی، باید شرایط را به گونه ای فراهم کرد تا آسودگی خیال برای هموطنانمان از اقامت در شاهرود به یادگار بماند.
وی با تاکید بر تجربه میزبانی خوب مسافران نوروزی در شاهرود، افزود: به واسطه موقعیت خاص شهرستان مسئولان ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی باید بستر را برای استفاده بهینه از همه پتانسیل های شهرستان اعم از طبیعی، گردشگری، معنوی و خدماتی فراهم سازند.
ایجاد نشاط اجتماعی در دستور کار مسئولان شاهرود
رئیس ستاد تسهیلات سفرهای تابستانی شهرستان شاهرود همچنین تامین امنیت را یکی از مهمترین نیازهای مسافران تابستانی خواند و گفت: در ایام نوروز، به واسطه شرایط آب و هوایی مسافران تمایل به اقامت در اماکن مخصوص اسکان، زائر سراها و سالن های ورزشی داشتند اما در تابستان به واسطه گرمای هوا قطعا پارک ها و فضاهای شهری میزبان مسافران خواهند بود که این مهم تامین امنیت هموطنانمان را بیش از پیش ضروری می سازد.
هاشمی خاطرنشان کرد: مجموعه شهرداری ها در همه شهرهای شهرستان شاهرود می بایست برای رفع معایبی چون خاموشی برخی مناطق پارکها، تنظیف عمومی، اطلاع رسانی و خدامت به زائران و مسافران تابستانی تعامل خود را با ستاد تسهیلات سفرهای تابستانی حفظ و تقویت کنند.
وی ادامه داد: همچنین تجربه میزبانی از مسافران نوروزی این مهم را نشان داد که استقبال مردم شاهرود از برنامه های فرهنگی، مذهبی و معنوی بسیار مطلوب است لذا باید ایجاد نشاط اجتماعی را در دستور کار قرار داد تا هم رضایت هموطنانمان در نظر گرفته شود و هم پتانسیل های شهرمان به منسه ظهور گذاشته شود.
فروش ۷۰۰میلیون تومانی محصولات کشاورزی و صنایع دستی در نوروز ۹۴
مقام عالی دولت در شهرستان شاهرود همچنین خطاب به نهادهای نظارتی شهرستان، گفت: نظارت بر سوپر مارکت های خارج شهر و مخصوصا آن قبیل اصنافی که در مجاورت زائر سراها هستند در کنار نظارت بر خبازی ها، خدمات، بهداشت و درمان و ... باید در دستور کار قرار گیرد.
هاشمی با بیان اینکه نتیجه فروش محصولات شهرستان در نوروز۹۴، بیش از ۷۰۰ میلیون تومان بوده است، بیان داشت: از همین پتانسیل در ایام تابستان نیز می توان استفاده کرد لذا در راستای تحقق المان های اقتصاد مقاومتی می توان برگزاری نمایشگاه های عرضه محصولات شهرستان را در دستور کار قرار داد.
وی افزود: می توان با برگزاری چنین نمایشگاه هایی زمینه اشتغال موقت برای ۱۵۰ شهروند شاهرودی را نیز فراهم آورد همچنین می توان از این طریق پتانسیل های شهرستان را نیز به عموم معرفی کرد.
شاهرود برای میزبانی از مسافران آماده است
دبیر ستاد تسهیلات سفرهای تابستانی شهرستان شاهرود نیز در خلال این نشست با اشاره به آمادگی همه دستگاه های اجرایی، خدماتی، نظامی و انتظامی برای میزبانی مسافران تابستانی، گفت: دستگاه های عضو در شواری تسهیلات سفرهای نوروزی برنامه هایی از قبیل برنامه ریزی در راستای ایجاد بازارچه های سنتی، چاپ اقلام تبلیغاتی چون نقشه و بروشور، تعیین کشیک های نانوایی و بانک ها در سراسر شهرستان، خدمات پزشکی درمانی و ... را در دستور کار خود قرار داده اند.
حمیدرضا حسنی همچنین بیان داشت: در تابستان جاری، آموزش و پرورش با ۱۷مدرسه، ۱۷مسئول پذیرش، ۱۵نفر عوامل اجرایی و خدماتی، ۹۰ کلاس نوع «آ» در کنار ۶۰کلاس نوع «ب» آماده میزبانی از هموطنانمان در سفرهای تابستانی است که این میزان در کنار ۵۰کلاس درس موجود در سایر شهرهای شهرستان شاهرود، مجموع کلاس های آماده میزبانی از مسافران را به ۲۰۰کلاس می رساند.
وی افزود: فضاهای شهری از قبیل آبشار، پارک هیجانی، شهربازی، تعزیرات حکومتی با نظارت بر بازار و کشیک های خبازی ها همراه با اداره صنعت، معدن و تجارت، راه آهن شمالشرق با هشت نمازخانه و اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان و امکان استفاده فضاهای خالی در قطارهای تهران، مشهد در ایستگاه شاهرود و ... آماده خدمات رسانی به هموطنان و همشهریان عزیز هستند.
این مقام مسئول حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در شهرستان شاهرود در خاتمه گفت: همچنین هلال احمر و اورژانس خدمات بهداشتی درمانی، با ۱۲کمپ خارج از شهری و سه کمپ داخل شهری، فرودگاه شاهرود با ساعات جدید پرواز در روزهای شنبه و یکشنبه در کنار ناوگان حمل و نقل جاده ای شامل۳۰۰ اتوبوس بین شهری نیز در خدمت شهروندان و هموطنانمان در سفرهای تابستانی هستند.
نظر شما