سعيد سهيلي كه سر فيلمبرداري آخرين اثر خود بود، در گفت وگو با خبرنگار سينمايي "مهر"، در خصوص روند توليد اين فيلم گفت: فيلمبرداري اين اثر از هفته پيش در تهران آغاز شده است و حدود دو ماه و نيم به طول مي انجامد. البته زمان دقيق پايان اين مرحله مشخص نيست، اما تمامي لوكيشن هاي فيلم در تهران قرار دارد.
فيلم سينمايي " سنگ، كاغذ، قيچي " كه متن آن را سعيد سهيلي به نگارش درآورده از مضموني اجتماعي برخوردار است و با مسايل مربوط به جبهه و جنگ پيوند خورده است. داستان اين فيلم به شرايط زندگي و افكار تعدادي از افرادي مي پردازد كه در دوره جنگ تحميلي به عنوان رزمنده مقابل دشمن ايستاده اند، اما در شرايط امروز جامعه با مسايل و مشكلاتي دست به گريبان هستند. اين فيلم قصد دارد نگاه تازه اي به اين مساله داشته باشد.
امين حيايي، جمشيد هاشم پور، شهرام حقيقت دوست و انديشه فولاد وند بازيگران اصلي اين فيلم را تشكيل مي دهند كه در كنار تعدادي از بازيگران جوان و ناشناخته به ايفاي نقش مي پردازند. همچنين در اين فيلم حميد اعتباريان تهيه كننده، عليرضا زرين دست مدير فيلمبرداري، محمود سماك باشي مدير صدابرداري، آتوسا قلم فرسايي طراح صحنه، رضا راد منش طراح چهره پردازي، مصطفي احمدي دستيار اول كارگردان و برنامه ريز، حسن نجم مدير توليد و حسن ايوبي تدوين اين فيلم را بر عهده دارد.
نظر شما