به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از مركز اطلاعات سازمان ملل، كريستين سالازار ولكمن كه تابعيت آلماني دارد اواخر ماه دسامبر وارد ايران شد و به فاصله كوتاهي پس از آن رسما فعاليت خود در ايران را آغاز كرد.
سالازار ولكمن امروز ضمن آغاز به كار رسمي خود در ايران گفت : براي من مايه افتخار است كه در كشور ايران براي حقوق كودكان و زنان كار كنم.
وي افزود : يونيسف به عنوان شاخهاي از سازمان ملل متحد از اهداف توسعه هزاره در جهت كاهش محروميتها حمايت ميكند. اما اين حقيقت كه ايران تعداد زيادي افراد باسواد و تحصيلكرده دارد، كار مرا بسيار آسان تر ميكند.
سالازار ولكمن پيش از ايران در دفتر يونيسف ويتنام به عنوان مدير ارشد پروژهها و مسوول كل هماهنگي، برنامهريزي،توسعه و مديريت برنامه كشوري فعاليت ميكرد .
وي همچنين در كشورهاي گواتمالا و سيرالئون در بخش برنامههاي يونيسف و در كشور آلمان در كميته ملي يونيسف سابقه كار دارد. او داراي دكتراي رشته سياستهاي توسعهاي بوده و سابقه فعاليت طولاني در زمينه حقوق كودكان و نوجوانان دارد. سالازار تجارب ارزشمندي دارد كه از آنها براي كار خود در يونيسف استفاده خواهد كرد.
سالازار ولكمن طي هفته جاري با منوچهر متكي، وزير امورخارجه ايران و جمعي از مقامات عالي رتبه ديدار كرد. پس از تسليم استوارنامه، سالازار و متكي راجع به همكاري ايران و يونيسف در برنامه كشوري، اجراي اهداف توسعه هزاره از سوي ايران و نظارت براجراي پيماننامه حقوق كودك به بحث و تبادل نظر پرداختند.
نظر شما