محمد جواد محمدي زاده، استاندار خراسان رضوي، در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار گروه فرهنگ وهنر "مهر" در مشهد، با بيان اين مطلب اظهار داشت : مسوولان فرهنگي استان بايد از فرصتهاي بوجود آمده به مدد برگزاري جشنواره فيلم فجر نهايت استفاده را در انتقال مفاهيم با ارزش انقلاب نموده و فضا را به گونه اي فراهم نمايند تا به گروههاي فرهيخته و انديشمند، علماء، دانشگاهيان ، فرهنگيان و جواناني كه در حوزه سينما فعاليت مي نمايند به طور ويژه سرويس دهي شوند.
وي در ادامه خاطر نشان كرد: برگزاري جشنواره هاي فرهنگي- هنري در استان خراسان به ويژه مشهد با توجه به كثرت اصحاب فرهنگ و هنر و نسل جوان مشتاق فعاليت هاي هنري، ضرورت بسياري دارد.
محمدي زاده در پايان با اشاره به تلاش هاي صورت گرفته جهت برگزاري دائمي جشنواره فيلم فجر در مشهد، گفت: برگزاري جشنواره در سال جاري حركتي است جهت برگزار نمودن دائمي جشنواره در مشهد و بايد تلاش ويژه براي برگزاري همزمان اين جشنواره در ساير شهرستانهاي خراسان صورت پذيرد.
شايان ذكر است: بيست و چهارمين جشنواره بين المللي فيلم فجر، همزمان با تهران ، از اول بهمن ماه، در مشهد، با نمايش 20 فيلم برگزيده جشنواره در سينماهاي قدس، آفريقا و هويزه مشهد برگزار خواهد شد.
نظر شما