پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ بهمن ۱۳۸۴، ۱۴:۰۳

از سوي اسقف اعظم كانتربري

انجمن مسلمان مسيحي انگستان افتتاح مي شود

انجمن مسلمان مسيحي انگستان افتتاح مي شود

انجمن مسلمان مسيحي انگستان توسط اسقف اعظم كانتربري پس فردا رسماً افتتاح مي شود.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، رهبر معنوي كليساي انگليكن انگلستان در اولين نشست اين گروه بين اديان كه از اعضاي مسلمان و مسيحي و همچنين كارشناساني از هر دو گروه تشكيل شده سخنراني مي كند.

دكتر روان ويليامز به عنوان يكي از حاميان تأسيس اين گروه از تلاش بسياري كه در راستاي تشكيل اين گروه صورت گرفت ابراز مسرت كرد و گفت: مسلمانان و مسيحيان در طول ده سال گذشته درباره همكاري با يكديگر مسائل بسياري را آموخته اند.

رهبر انگليكنها ابراز اميدواري كرد: انجمن مسلمان مسيحي فرصتي را براي اعضاي و مشاوران دو جامعه فراهم آورد تا در رابطه با ديدگاههاي مشترك و متفاوت خود در موضوعاتي كه برهر دو جامعه تأثير مي گذارد گفتگو كنند.

اين انجمن كه پيشنهاد تأسيس آن براي اولين بار درسال 1997 مطرح شد، از سوي مشاوران و علماي آكادميك مورد حمايت قرار دارد.

اسقف اعظم  كانتربري به عنوان حامي و بنيانگذار اين انجمن از رهبران ارشد كليسا و رهبران ديني، سياستمداران و ديگر مهمانان دعوت كرد تا در مراسم افتتاحيه اين انجمن شركت كنند.

اين انجمن كه به عنوان يك بنياد خيريه فعاليت مي كند شامل هشت رئيس ، چهار مسلمان و چهار مسيحي و همچنين 12 عضو كارشناس و شش مشاور است.

اموري كه اين انجمن به آن مي پردازد عبارتند از: جامعه و امور عمومي، آموزش، موضوعات خانوادگي، امور بين المللي، رسانه و جوانان.

اين انجمن از سوي سازمانهاي مسلمان و مسيحي و همچنين وزارت كشور انگلستان مورد حمايت قرار مي گيرد.

کد خبر 280791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha